|
картопля огірок плавлений сирок часник майонез
рибна консерва твердий сир майонез
Помити картоплини, проколоти вилкою і поставити запікатися у мікрохвильовку на максимальну потужність: 3 шт. - 10-12хв., 5 шт. - 15 хв. За цей час приготувати салат-начинку з того, що є в холодильнику:
1. Порізати соломкою або кубиками огірок і плавлений сирок, додати 1 - 2 подрібнені зубчики часнику, заправити майонезом. 2. Порізати кубиками шматочок ковбаси, огірок, потерти шматочок твердого сиру, заправити майонезом. 3. Улюблена начинка - домашній сир, подрібнений часник, паприка, майонез, сіль. 4. Рибна консерва, потертий твердий сир, майонез.
Одним словом - в начинку можна дати все, що душа побажає .
Картоплю викласти на тарілку або в мисочку, розрізати навпіл (не до кінця), покласти чайну ложечку масла, потім - начинку. І смакуємо.
До картоплі я ще встигла підсмажити рибку - стейк сьомги помити, промокнути паперовим рушником, посолити-поперчити, підсмажити на маслі з обох сторін під кришкою.
Джерело: На сайті forum.say7 в Сергія знайшла оригінальний варіант швидкої перекуски з картоплі і взяла на озброєння - справді швидко і смачно (час приготування не перевищує часу рекламної паузи
|
|