250 г домашнього сиру
200 г маргарину кімнатної температури (маргарина чи масла, можна класти менше, щоб не було надто жирно)
1 ч. л. розпушувача
2 яйця
1 ст. цукру
ваніль
6-7 ст. л. муки с гіркою
Все, окрім муки, покласти в миску і добре збити, добавити муку (тісто повинно бути, як дуже густий крем).
Форму присипати мукою та викласти тісто, вдавити злегка виноград (використовувати той, котрий без кісточок) і випікати при температурі 180 С приблизно 25-30 хв.
Пиріг розрахований на форму 24 см.
Можна використовувати і інші фрукти.
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua
Рецпт від Jul-Jul Дуже дякую! Пиріг смачний, м'ягенький, трошки подібний на сирну запіканку. Нам сподобалось.