Цілий день тут випитувалась, як смажити каштани і таки я їх посмажила!
Рецепт найшла десь в неті + ваші рекомендації і вийшло шось таке дивне, подібне на запечену картоплю, яка перед тим перемерзла в підвалі))))))))))))
Ну, але хто таке любить то розкажу, як готувала.
Каштани надрізати хрест-на-вхрест та покласти в пательню. Туди ж налити 2-3 ст. л. води, накрити кришкою та поставити на 20-30 хв. на маленький газ.
Періодично струшувати, щоб не пригоріли з одного боку. В кінці посолити та їсти гарячими. Десь написано було, що їсти треба каштани запиваючи білим вином.
Якщо чесно, то мені не сподобалось... Але в кожного різні смаки.
І ще! Не смажте каштани, ті що ростуть на наших деревах, а діти роблять з них композиції)))) Треба смажити ті, що продаються в магазинах)))