Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Кекси та рулети » Кекс з ревеню
 

Кекс з ревеню

13 травня, 2010  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Випічка » Кекси та рулети
 

Кекс з ревеню

375 г ревеню
250 г вершкового масла
250 г цукру
2 пачки ванільного цукру
дрібка солі
5 яєць
100 г меленого мигдалю
250 г борошна
1,5 ч. л. розпушувача

Ревінь помити й нарізати шматочками. Масло збити з цукром, ванільним цукром, сіллю і яєчними жовтками в пухку масу.

Додати ревінь, попередньо змішаний з мигдалем у тісто і додати борошно + розпушувач. В останню чергу додати збиті в міцну піну яєчні білки і акуратно поєднати з тістом.

Форму для кексу діаметром близько 26 см, змастити жиром, та присипати трішки борошном.

Викласти тісто та випікати приблизно 1 годину при температурі 175-180 C.

Перед подачею на стіл посипати цукровою пудрою.

P.S. Замість мигдалю був мелений смажений арахіс.

Джерело: http://arabeskawaniliowa.blogspot.com/2009/04/rabarbarowy-wieniec.html

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: marinka (15 травня 2010 14:54)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Справді смачний кекс!!!! Пухкий, сонячний!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 47
Гостей: 41
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100