Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Все інше » Кальцоне
 

Кальцоне

11 травня, 2010  |  Коментів (3)  |  Рубрика: Випічка » Все інше
 

Кальцоне


450 г пшеничного борошна
1 ч. л. солі
2 ч. л. сухих (8 г) дріжджів або 16 свіжих
2 ст. л. оливкового масла
250 мл теплого молока

Для начинки:

4 ст. л. оливкового масла
4 шт. дрібно нарізаної цибулі
2 зубчика подрібненого часника
220 г нарізаних шампіньйонів
220 г нарізаних чорних маслин
2-4 ч. л. нарізаного орегано
сіль і перець до смаку
220 г свіжого пармезану чи чедара, натертого на терці

На сковородці розкалити оливкове масло. Всипати цибулю і часник, підсмажити до м'якості (близько 8 хв.) Добавити гриби, смажити ще декілька хвилин. Зняти сковорідку з вогню, добавити маслини, орегано і приправи. Відставити.

Борошно просіяти в миску, добавити сіль, дріжджі (свіжі напередодні розтворити в теплому молоці). В борошно влити молоко і оливкове масло. Вимісити тісто, щоб було м'яке і гладке. Сформувати кулю, змастити маслом, покласти в миску и прикрити рушничком. Залишити в теплому місці на 1,5 години.

Пекти при температурі 200 градусів приблизно 25 хвилин, подавати теплим.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт з польського блогу http://mojewypieki.blox.pl


 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: maija23 (11 травня 2010 19:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 17
Італійський рецепт.В перекладі кальцоне-носочок.Дуже гарне фото-професійне.Хочу додати,що в Італії вони не такі гарні,як на фото.Молодець!
 



#2 написав: marinka (15 травня 2010 14:57)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Ніколи такого не їла, мушу попробувати!!!! winked
 



#3 написав: Ксенічка (21 лютого 2013 00:41)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
А я люблю піццу Кальцоне фарчіто" .Там також уся начинка отак гарно захована і вона така соковита. От і тут все також смачно та соковито!!Дякую Натонько за гарну страву!!!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100