Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Рецепти від зірок та шеф-кухарів » Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"
 

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"

10 березня, 2010  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Рецепти від зірок та шеф-кухарів
 

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"


вишні без кісточок
250 г вершкового масла
ванільний цукор
розпушувач
1 ст. л. лимонного соку
4 яйця
4 ст. борошна (1 стакан на заміс)
2 ст. цукру
плюс хист!

Підготовляємо вишні. Якщо вишні свіжі, треба вибрати з них кісточки і віджати сок, виклавши на дуршлаг, покладений в іншу ємність, а зверху поставити невеличку каструлю з водою. Якщо вишні заморожені їх треба розморозити і віджати.

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"


Акуратно відділяєм білки від жовтків, білки ставимо в холодильник

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"


Збиваємо жовтки з цукром (1 ст. цукру)

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"


Збиті жовтки ввести в муку

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"


На крупній терці тремо вершкове масло в тісто

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"


Починаємо замішувати тісто вручну

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"


Розпушувач гасимо лимонним соком та добавляємо ванільний цукор

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"


Гарно вимішуємо, добавляючи муку порціями, скільки візьме тісто. Кладемо готове тісто в морозилку на 30 хвилин.

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"


Викладаємо тісто на папір для випічки і тонко розкачуємо (3 мм товщиною)

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"


Перекладаємо розкатане тісто на протвень і формуємо бортики

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"


Викладаємо вишні на тісто, рівномірно розприділяєм, і ставимо в духовку на 15 хвилин

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"


Дивимось в духовку та бачимо, що пиріг підпікся, майже готовий. Виймаємо.

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"


Збиваємо білки з одним стаканом цукру

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"


Рівномірно розприділяємо збиті білки на вишні. Ставимо в духовку поки білок не набуде ніжно-бежевого кольору (4 хв)

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"


Виймаємо, ріжемо в горячому вигляді

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"


Матеріал надано видавництвом "Ранок" екслюзивно для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт з книги О. Сумської "Готовим вместе" Книгу можна замовити на сайті http://www.ranok.com.ua/


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: gutka (10 березня 2010 12:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
пиріг смачний, але 4 хв для безе як на мене маловато....чи не так? і температура випікання невказана.
 



#2 написав: marinka (10 березня 2010 15:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
А може там помилка яка smile
Взагалі смачна "цьомочка", люблю вишні у тісті, обов"язково скористаюсь рецептом smile Дякую!!!!!!!!!!winked
 



#3 написав: Маруся (11 березня 2010 06:03)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 83
Я також думаю що 4 хвилини то замало. Я б більше підсушила.
Пиріг оригінальний і смачний, напевне.

Особливо мені сподобалась знимка як зірка збиває білки. lol
 



#4 написав: Olenochka (16 березня 2010 00:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 60
на фотографії "цьомочка" виглядає дуже смачно, але нажаль не вказано температуру при якій треба сушити бізе :feel(можливо я просто пропустила)
 



#5 написав: Магда (16 червня 2013 17:40)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 73
Вирішила сьогодні звільнити місце в холодильнику для нового урожаю smile Знайшла минулорічні вишні, і ось що в мене вийшло:

Мої зміни до рецепту:
взяла 3 стакани борошна, 200 гр масла, 100 мл. сметани, 6 білків (бо ще два потрібно було "утилізувати" після майонезу smile ). Безе сушила при температурі 150 градусів + конвекція близько години. Деко велике (приблизно 50 х 40).
Вийшло смачно.


--------------------
Дрібниць не буває
 



#6 написав: ginger (14 липня 2014 19:50)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
Ні, дівчата! Я багато разів пекла за цим рецептом саме так, як написано. Крім того, майже ідентичний знайшла в Дарії Цвєк, котра теж радить з білками тримати "кілька хвилин". Білки справді треба тримати 4-6 хвилин, ну до 10, не більше, тільки щоб вони злегка порожевіли. Тоді виходить не безе, а таке щось ніжне, хрумтяче! Ням-ням!
А температура повинна бути коло 240 - і з білками теж, а потім можна на трохи залишити в виключеній духовці...
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише muzarom (Сьогодні, 13:43)
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d ()
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 73
Гостей: 53
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100