Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Рецепти від зірок та шеф-кухарів » Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"
 

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"

10 березня, 2010  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Рецепти від зірок та шеф-кухарів
 

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"


вишні без кісточок
250 г вершкового масла
ванільний цукор
розпушувач
1 ст. л. лимонного соку
4 яйця
4 ст. борошна (1 стакан на заміс)
2 ст. цукру
плюс хист!

Підготовляємо вишні. Якщо вишні свіжі, треба вибрати з них кісточки і віджати сок, виклавши на дуршлаг, покладений в іншу ємність, а зверху поставити невеличку каструлю з водою. Якщо вишні заморожені їх треба розморозити і віджати.

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"


Акуратно відділяєм білки від жовтків, білки ставимо в холодильник

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"


Збиваємо жовтки з цукром (1 ст. цукру)

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"


Збиті жовтки ввести в муку

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"


На крупній терці тремо вершкове масло в тісто

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"


Починаємо замішувати тісто вручну

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"


Розпушувач гасимо лимонним соком та добавляємо ванільний цукор

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"


Гарно вимішуємо, добавляючи муку порціями, скільки візьме тісто. Кладемо готове тісто в морозилку на 30 хвилин.

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"


Викладаємо тісто на папір для випічки і тонко розкачуємо (3 мм товщиною)

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"


Перекладаємо розкатане тісто на протвень і формуємо бортики

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"


Викладаємо вишні на тісто, рівномірно розприділяєм, і ставимо в духовку на 15 хвилин

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"


Дивимось в духовку та бачимо, що пиріг підпікся, майже готовий. Виймаємо.

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"


Збиваємо білки з одним стаканом цукру

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"


Рівномірно розприділяємо збиті білки на вишні. Ставимо в духовку поки білок не набуде ніжно-бежевого кольору (4 хв)

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"


Виймаємо, ріжемо в горячому вигляді

Пиріг з вишнями та бізе "Цьомочка"


Матеріал надано видавництвом "Ранок" екслюзивно для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт з книги О. Сумської "Готовим вместе" Книгу можна замовити на сайті http://www.ranok.com.ua/


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: gutka (10 березня 2010 12:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
пиріг смачний, але 4 хв для безе як на мене маловато....чи не так? і температура випікання невказана.
 



#2 написав: marinka (10 березня 2010 15:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
А може там помилка яка smile
Взагалі смачна "цьомочка", люблю вишні у тісті, обов"язково скористаюсь рецептом smile Дякую!!!!!!!!!!winked
 



#3 написав: Маруся (11 березня 2010 06:03)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 83
Я також думаю що 4 хвилини то замало. Я б більше підсушила.
Пиріг оригінальний і смачний, напевне.

Особливо мені сподобалась знимка як зірка збиває білки. lol
 



#4 написав: Olenochka (16 березня 2010 00:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 60
на фотографії "цьомочка" виглядає дуже смачно, але нажаль не вказано температуру при якій треба сушити бізе :feel(можливо я просто пропустила)
 



#5 написав: Магда (16 червня 2013 17:40)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 74
Вирішила сьогодні звільнити місце в холодильнику для нового урожаю smile Знайшла минулорічні вишні, і ось що в мене вийшло:

Мої зміни до рецепту:
взяла 3 стакани борошна, 200 гр масла, 100 мл. сметани, 6 білків (бо ще два потрібно було "утилізувати" після майонезу smile ). Безе сушила при температурі 150 градусів + конвекція близько години. Деко велике (приблизно 50 х 40).
Вийшло смачно.


--------------------
Дрібниць не буває
 



#6 написав: ginger (14 липня 2014 19:50)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
Ні, дівчата! Я багато разів пекла за цим рецептом саме так, як написано. Крім того, майже ідентичний знайшла в Дарії Цвєк, котра теж радить з білками тримати "кілька хвилин". Білки справді треба тримати 4-6 хвилин, ну до 10, не більше, тільки щоб вони злегка порожевіли. Тоді виходить не безе, а таке щось ніжне, хрумтяче! Ням-ням!
А температура повинна бути коло 240 - і з білками теж, а потім можна на трохи залишити в виключеній духовці...
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Заробіток в інтернеті
  Пише Barbara ()
egtzqjlaqa
  Пише sjRuispuh ()
Коментарі через фейсбук
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дитячі забави
  Пише ОЛЕСЯ ()
Задумаймось...
  Пише ОЛЕСЯ ()
Секрети наших бабусь.... або як без хімії.
  Пише ОЛЕСЯ ()
Економимо сімейний бюджет
  Пише ОЛЕСЯ ()
Вірші про тата
  Пише ОЛЕСЯ ()
Безпека дитини в суспільстві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Як вберегти зуби здоровими
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 53
Гостей: 34
Користувачі: dymvxjrpknc, iiVoffgoxy, uxtetsjazy, Trmfuff, mxtxwcwnndh, EdmundLox, blExcaws, vcluormug, ywVoffgoxy, crRuispuh, Galia, butetsjazy
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100