110 г борошна
2 ст. л. цукру-пудри
45 г вершкового масла
1 жовток
1 ст. л. холодної води
Швидко замісити тісто. Поставити в холодильник на 30 хвилин.
Викласти тісто в форму діаметром 21 см.
Понаколювати вилкою та поставити пекти на 15 хвилин при температурі 190 С
Сирна маса:
500 г доброго м'якого сиру
80 г цукру
2 ч. л. ванільного екстракту
3 яйця
1 ст. л. лимонного соку
3 дуже спілі банани
Банани збити блендером, додати решту складників та знову збити. Викласти масу на підпечене тісто, та запікати при температурі 180 С близько години.
Не потрібно випікати до так званої сухої палички. Сир повинен бути м'яким.
Поставте в холодильник на три години, а краще на ніч.
Мої коментарі: досить цікавий рецепт, смак... Нам сподобалось :)
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua
Рецепт від Дороти з http://mojewypieki.blox.pl