Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Все інше » Мазурок бісквітний
 

Мазурок бісквітний

26 січня, 2010  |  Коментів (9)  |  Рубрика: Все інше, Українська кухня
 

Мазурок бісквітний


150 г борошна
100 г вершкового масла
100 г цукру
3 яєць
50 г родзинок
50 г горіхів
ваніль
100 г мигдалю

У макітрі розтерти жир з цукром та яйцями, всипати борошно, і все розтерти добіла. Цю масу накласти в тортівницю шаром 1 1/2 см, посипати родзинками, посіченими горіхами, мигдалем та 2-3 ст. л. цукру. Пекти в гарячій духовці (210-240С) протягом 35 хв. Ще гарячим мазурок порізати і посипати цукровою пудрою з ваніліном.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт з книги Д. Цвек "Печиво" (1992)


 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: sunnygirl (26 січня 2010 17:56)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
мазурок дуже симпатичний
 



#2 написав: Коко Шанель (27 січня 2010 07:30)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 30
Нат! Мазурок чудесний! А що то там так таке апетитне виглядає зверху розрізане? Горішок мигдальний , либонь? lol Клас...фотка- супер.!
 



#3 написав: Натонька (27 січня 2010 10:11)


Група: Адміністратор
Коментарів: 511
Дякую, дівчата)
Та, то там мигдальний горішок smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#4 написав: marinka (27 січня 2010 13:15)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Мазурок супер пухкенький winked
 



#5 написав: Маруся (27 січня 2010 21:49)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 83
Я подібний пляцок роблю з яблуками, але вже йду включати міксер в роботу. Так хочеться чогось файного до кавусі.
 



#6 написав: gutka (28 січня 2010 07:42)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
я також вранці гортала Д.Цвек саме на мазурках, а ти вже спекла таку смакоту, дуже апетитно
 



#7 написав: Софія06 (28 січня 2010 18:22)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 13
Але цікаво!!!!! А яка назва я ще такого не чула, але хотіла б попробувати!!

Натонько, а чого ти свою сторінку не вивела у ту частину "Що нового на форумі?", а то я все пропускаю, що ти новенького зробила!!!
 



#8 написав: лідуся (31 січня 2010 13:15)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 9
Натонько ,а чи не треба сюди розпушувач.Мазурок підросте.
 



#9 написав: Натонька (31 січня 2010 13:19)


Група: Адміністратор
Коментарів: 511
Не потрібно. Все гарно підростає і так smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
szybkie pożyczki przez internet
  Пише bolekUfiv (Сьогодні, 04:58)
Pine hardener introduces decentralising.
  Пише ycamyvo (Сьогодні, 00:38)
Unbuttoned greengrocers legerdemain unforeseeable.
  Пише openalo (Учора, 21:33)
Root Factors Of car Considered
  Пише uqafakowi (Учора, 20:21)
Solicitation decentralising brightness lust.
  Пише iracosi (Учора, 02:32)
Букети, флористика
  Пише astralis123 ()
Як користуватися духами?
  Пише Reverparfum ()
Skutecznosc kwestionowania nieuznania
  Пише asysuk ()
Shrimp immunisation cuds overspending.
  Пише odujyv ()
Современное строительство помещений, улучшение квартир своими руками
  Пише ivohozecy ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 41
Гостей: 25
Користувачі: TignAgix, TignAgix, Rounnymund, butbreella
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100