Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Хліб » Фокачча з кропом та часником
 

Фокачча з кропом та часником

22 січня, 2010  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка » Хліб
 

Фокачча з кропом та часником


1 ст(240 мл) газованої води..Можна взяти і просту воду
2 ст. л. цукру
1 ч. л. (з верxом) солі
2 ст. л. олії
3 ст. борошна (450 г)
1 ст. л. (без верxу) сухих дріжджів

75 г вершкового масла (розтопити)
3-4 зубчика часника (роздавити)
2 ст. л. дрібнонарізаного кропу
крупна сіль

В миску міксера викладаємо всі продукти в такому порядку як там вказано.
На невеликій швидкості замішуємо тісто. Місимо 8-10 хв.
Накриваємо тісто чистим рушником і ставимо в тепле місце на 1,5 години.
Обминаємо тісто. Формуємо з нього паляницю діаметром 28-30 см.
Змішуємо розтопле масло (масло не повинно бути гарячим) і часник.
Пальцями рук робимо по всій площі паляниці заглиблення. Змащуємо сумішшю часника та масла. Даємо постояти ще 25-30 хв.
Посипаємо кропом та сіллю.
Випікаємо в нагрітій до 230С дуxовці 13-15 хв до золотистого кольору...

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

За рецепт дякую Соні


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Irina (22 січня 2010 21:40)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 23
Я не зрозуміла: а скоринка де поділась? Чи її і не було?... Люблю випічку з кропом і часником. В Метро завжди купую таке. Треба колись і самій спробувать! Спасибі за рецептик!
 



#2 написав: Натонька (22 січня 2010 22:51)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Мене деколи духовка підводить... низ горить, а верха нема людського... А в оригіналі скоринка є, так шо пробуй smile В мене її поламали ше теплу на кусочки тай всю до супа зразу з'їли)))


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: Коко Шанель (23 січня 2010 00:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 30
Наталю, яке смачне фото! Обожнюю фокаччу, вона така пориста і невагома....
 



#4 написав: dududu (31 січня 2010 20:34)


Група: Гості
Коментарів: 0
Я відкрила секрет такого хліба - щоб був пухкий, пружний, легкий. І це навіть не те, що краще додавати туди оливкову олію, як це роблять турки. Звернули увагу - в тісті немає яєць! І саме це робить його таким легким.
 



#5 написав: marinka (15 лютого 2010 17:48)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Легке і пушисте тісто!
 



#6 написав: julechka (1 квітня 2012 11:14)


Група: Гості
Коментарів: 0
а з борищиком просто супер smile сспасибі за рецепт no
 



#7 написав: Амазонка7 (11 лютого 2013 23:47)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
Дуже легко робиться і дуже смачно!!! Дякую tongue
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише muzarom (Сьогодні, 13:43)
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d ()
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 77
Гостей: 57
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100