Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Хліб » Фокачча з кропом та часником
 

Фокачча з кропом та часником

22 січня, 2010  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка » Хліб
 

Фокачча з кропом та часником


1 ст(240 мл) газованої води..Можна взяти і просту воду
2 ст. л. цукру
1 ч. л. (з верxом) солі
2 ст. л. олії
3 ст. борошна (450 г)
1 ст. л. (без верxу) сухих дріжджів

75 г вершкового масла (розтопити)
3-4 зубчика часника (роздавити)
2 ст. л. дрібнонарізаного кропу
крупна сіль

В миску міксера викладаємо всі продукти в такому порядку як там вказано.
На невеликій швидкості замішуємо тісто. Місимо 8-10 хв.
Накриваємо тісто чистим рушником і ставимо в тепле місце на 1,5 години.
Обминаємо тісто. Формуємо з нього паляницю діаметром 28-30 см.
Змішуємо розтопле масло (масло не повинно бути гарячим) і часник.
Пальцями рук робимо по всій площі паляниці заглиблення. Змащуємо сумішшю часника та масла. Даємо постояти ще 25-30 хв.
Посипаємо кропом та сіллю.
Випікаємо в нагрітій до 230С дуxовці 13-15 хв до золотистого кольору...

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

За рецепт дякую Соні


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Irina (22 січня 2010 21:40)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 23
Я не зрозуміла: а скоринка де поділась? Чи її і не було?... Люблю випічку з кропом і часником. В Метро завжди купую таке. Треба колись і самій спробувать! Спасибі за рецептик!
 



#2 написав: Натонька (22 січня 2010 22:51)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Мене деколи духовка підводить... низ горить, а верха нема людського... А в оригіналі скоринка є, так шо пробуй smile В мене її поламали ше теплу на кусочки тай всю до супа зразу з'їли)))


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: Коко Шанель (23 січня 2010 00:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 30
Наталю, яке смачне фото! Обожнюю фокаччу, вона така пориста і невагома....
 



#4 написав: dududu (31 січня 2010 20:34)


Група: Гості
Коментарів: 0
Я відкрила секрет такого хліба - щоб був пухкий, пружний, легкий. І це навіть не те, що краще додавати туди оливкову олію, як це роблять турки. Звернули увагу - в тісті немає яєць! І саме це робить його таким легким.
 



#5 написав: marinka (15 лютого 2010 17:48)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Легке і пушисте тісто!
 



#6 написав: julechka (1 квітня 2012 11:14)


Група: Гості
Коментарів: 0
а з борищиком просто супер smile сспасибі за рецепт no
 



#7 написав: Амазонка7 (11 лютого 2013 23:47)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
Дуже легко робиться і дуже смачно!!! Дякую tongue
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 88
Гостей: 85
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100