1 ст(240 мл) газованої води..Можна взяти і просту воду
2 ст. л. цукру
1 ч. л. (з верxом) солі
2 ст. л. олії
3 ст. борошна (450 г)
1 ст. л. (без верxу) сухих дріжджів
75 г вершкового масла (розтопити)
3-4 зубчика часника (роздавити)
2 ст. л. дрібнонарізаного кропу
крупна сіль
В миску міксера викладаємо всі продукти в такому порядку як там вказано.
На невеликій швидкості замішуємо тісто. Місимо 8-10 хв.
Накриваємо тісто чистим рушником і ставимо в тепле місце на 1,5 години.
Обминаємо тісто. Формуємо з нього паляницю діаметром 28-30 см.
Змішуємо розтопле масло (масло не повинно бути гарячим) і часник.
Пальцями рук робимо по всій площі паляниці заглиблення. Змащуємо сумішшю часника та масла. Даємо постояти ще 25-30 хв.
Посипаємо кропом та сіллю.
Випікаємо в нагрітій до 230С дуxовці 13-15 хв до золотистого кольору...
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua
За рецепт дякую Соні