Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Спартак
 

Спартак

11 січня, 2010  |  Коментів (21)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Спартак


Тісто:
150 г цукру
1 жовток
7 ст. л. теплого молока
2 ст. л. меду
50 г вершкового масла

Все змішати і поставити на маленький вогонь на 3-4 хв., помішуючи, охолодити. Додати 2 ст. л. какао, 1 ч. л. соди, 350 г борошна. Замісити тісто. Виходить 8 коржів на тортівницю діаметром 26 см. Коржі наколоти вилкою.

Крем:

Змішати 200 мл. молока
2 ст. л борошна
2 ст. л. крохмалю
2 яйця
200 г цукру
злегка збити.
Окремо закип'ятити ще 300 мл. молока і тоненькою цівкою влити в суміш попередню. Змішавши, поставити на вогонь і варити до загустіння. Коли охолоне збити з маслом (250-300 г), збиваємо перше масло до пишної маси, а потім, по-ложці, додаємо заварну суміш. Зверху заливаємо помадкою. Всього по 3 ст.л.: цукор, какао, молоко, масло. Змішуємо, ставимо на вогонь і варимо, поки не розтопиться цукор.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Галя, дякую за рецепт! Чоловік був дуже довольний!



Клас
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: вишенька (11 січня 2010 15:23)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 18
Який пишний!!!
 



#2 написав: Софія06 (11 січня 2010 17:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 13
На здоров'ячко!
 



#3 написав: marinka (11 січня 2010 18:16)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Напевно більшість чоловіків люблять спартак lol Ви знаєте мій не виняток. ТА проблема втім що не получався такий як треба. Ну дуже гарний спартак, рецепт буду пробувати хочу мужу вгодити bully
 



#4 написав: Натонька (11 січня 2010 19:01)


Група: Адміністратор
Коментарів: 443
Чоловіки певно люблять Спартак, бо з ним треба довго бавитися, а коли ми на кухні, то їх не чіпаєм і вони можуть собі спокійно газетку почитати, футбол подивитись lol


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#5 написав: marinka (11 січня 2010 19:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
то є так am
 



#6 написав: marinka (11 січня 2010 20:33)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
А ХТОСЬ РОБИВ КРЕМ З МАНКИ ДО СПАРТАКА smile ?
 



#7 написав: Натонька (12 січня 2010 10:34)


Група: Адміністратор
Коментарів: 443
Не робила ше з манки взагалі...


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#8 написав: Софія06 (15 січня 2010 20:43)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 13
Я робила колись, дуже смачно
 



#9 написав: Kseniya (6 червня 2010 23:10)


Група: Гості
Коментарів: 0
Любимо ми догоджати своїм чоловікам,що тут скажеш ми ж україночки! belay
 



#10 написав: gutka (24 лютого 2011 21:51)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
торт дуже смачний, один з улюблених
 



#11 написав: irunacom (20 квітня 2011 09:08)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 18
Привітик дякую за хороший рецептж, але одне питаннячко соду потрібно оцтом гасити??????????????
 



#12 написав: Натонька (22 квітня 2011 13:30)


Група: Адміністратор
Коментарів: 443
irunacom, не треба


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#13 написав: Грушка (14 вересня 2011 17:49)


Група: Гості
Коментарів: 0
дуже дякую за рецепт winked вже один раз пробувала пекти і мій чоловік дуже хвалив, особливо крем смачним вдався))
тільки на наступний раз буду збільшувати порцію, бо мало було lol
 



#14 написав: pro100o_l_g_a (20 жовтня 2011 13:30)


Група: Гості
Коментарів: 0
НЯМ-НЯМ...... winked МІЙ ЛЮБИМИЙ ПЛЯЦОЧОК... love .ЩЕ ЗДИТИНСТВА lol
 



#15 написав: наталька (29 листопада 2011 23:37)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 13
marinka,
Цитата: marinka
КРЕМ З МАНКИ ДО СПАРТАКА

я переважно колись крем з манки до пташиного робила, а до спартака заварний на муцы, крозмалевы та маслы


--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
 



#16 написав: Кіра (19 квітня 2012 23:11)


Група: Кондитер
Коментарів: 172
приготувала сьогодні вперше цей пляцок..смакота нереальнна!!!!!!!!!!!!!!всім рекомендую
 



#17 написав: utya (26 серпня 2012 10:36)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 25
Ось і мої руки дійшли до цього пляцку. смакота!!! Мені дуже сподобався...(так пахнули мої паляниці медом .. ням-ням)

Правда маю запитання..... ЯК так вийшло 8 коржівв.. у мене чомусь тільки 6... І ще.. може то не потрібно розкачувати .. бо мені не дуже виходило розкачати..(а якост розмазувати)???

Поділіться секретом!!!!
 



#18 написав: Натонька (2 вересня 2012 17:24)


Група: Адміністратор
Коментарів: 443
utya,
ну то ж від форми залежить кількість коржів і наскільки тонко катаєш.. ти ж розумієш smile Я свій розкатувала, присипаючи мукою.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#19 написав: ОЛЕСЯ (20 січня 2013 13:07)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 220
Цитата: marinka
А ХТОСЬ РОБИВ КРЕМ З МАНКИ ДО СПАРТАКА smile ?

Крем смачний виходить, навіть діти які не любляь манку той крем з"їдають.


Цитата: irunacom
Привітик дякую за хороший рецептж, але одне питаннячко соду потрібно оцтом гасити??????????????

Якщо є мед у рецепті то я соду ніколи не гашу.

Раніше часто пекла Спартак.


--------------------
 



#20 написав: aliona21 (23 вересня 2013 19:58)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 7
А скільки по часу треба пекти?І яка має бути температура у духовкі?
 



#21 написав: Ксюха 80 (10 листопада 2013 08:28)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
ПРИВІТ ВСІМ. Вчора і я спекла цей смачненький тортик m0554 ,а зараз ласую кусочком з кавою,дівчата він неймовірний просто тане в роті,а чоловік довольний love як слон. Дякуууууууую за чудовий рецептик.
Шкода що неможу виставити фото.

a0a

ООООЙ,я хотіла плюсик в репутації поставити,але мабуть щось не те наклацала,тому якщо я щось нете написала чи нажала вибачте feel
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
    • Жирний
    • Курсив
    • Підкреслений
    • Закреслений
    • |
    • Смайли
    • Лінка
    • Картинка
    • Вставка відео
    • Колір тексту
    • Цитата
    Ми в Соц.Мережах
     
    Давайте дружити в соц. мережах!
    Наші друзі >>
    Зараз на сайті
     
    Всього на сайті: 80
    Гостей: 61
    Користувачі: marysa, Мусічка, Цукерочка, Натонька
    Роботи: Google AdSense, crawl Bot, Yahoo Bot, crawl Bot, Yandex Bot, Google Bot, Google Bot, Google Bot, spider Bot, crawl Bot, Yandex Bot, robot Bot, Google AdSense, Google AdSense, spider Bot

    Останні 20 відвідувачів на сайті: marysa, Мусічка, Phocheexigize, Кияночка, natka0208, красуня, ThomasMino, Наталочка, Канарейка, ruslansarp, Цукерочка, zhe-maria, yabloko71, megakrocus, idianka, Натонька, utya, Lyubov_68, Галюнька, ірра

    Нове на форумі
     
    Осінні композиції
      Пише Vajnrauh (Сьогодні, 15:26)
    Вишивка
      Пише Oksana_sx (Учора, 23:19)
    Нагла поміч :)
      Пише Nataly Cake (Учора, 15:47)
    Тортики для дорослих:)
      Пише chajka (Учора, 15:11)
    Торти незвичайних форм - 4
      Пише chajka (Учора, 15:10)
    Торт " Барбі"
      Пише chajka (Учора, 15:09)
    Дитячі тортики -6
      Пише chajka (Учора, 15:08)
    Торти з квітами-4
      Пише Nataly Cake (Учора, 14:14)
    Що в нас нині на столі - 7
      Пише Кіра (30 вересня 2014 16:54)
    Холодильник
      Пише idianka (30 вересня 2014 12:46)
     
       
      © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
    Реклама на сайті
       
    bigmir)net TOP 100