Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пироги та пиріжки » Швидкі дріжджові булочки з корицею
 

Швидкі дріжджові булочки з корицею

22 жовтня, 2009  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка » Пироги та пиріжки
 

Швидкі дріжджові булочки з корицею


250 г муки
1 пакетик сухих дріжджів
1 ст.л цукру
100 мл теплого молока
1 яйце
2 ст. л. оливкової олії

В муку спочатку добавляємо дріжджі, а потім всі остальні інгридієнти. Замішуємо тісто таке, щоб відлипало від рук. Залишаємо на 20-30 хв. в теплому місці.
Готове тісто розкачати в пласт, змастити розтопленим вершковим маслом і посипати цукром з корицею. Скрутити в рулет і порізати на 10 частин. Змастити яйцем і випекти.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт з російськомовного дрімфуда від natali0310


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: ir71 (22 жовтня 2009 15:50)


Група: Гості
Коментарів: 0
КАПЕЦ!!!.....яка булочка!!!!
Я сижу і облизуюся.Уявляю собі той аромат який розходився по всій квартирі поки вони пеклися...і я почула love
 



#2 написав: Натонька (22 жовтня 2009 17:05)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
Та, ароматні були)
Правда пекла їх трохи давніше, тепер тільки виставила.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: Майя Шутенко (2 березня 2010 17:04)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Дуже апетитні і пухкі булочки!Рум"яненькі і ароматні!
Високопрофесійне фото.
Чудовий рецепт!
 



#4 написав: natali 405 (3 квітня 2012 13:05)


Група: Гості
Коментарів: 0
привіт!
спробувала вчора пекти...але булочки вийшли кислуваті,ніби дріжджі не прокисли .може тому,що яйце було з холодильника?і воно остудило молоко?може краще попередньо розводити дріжджі в теплому молоці?підкажіть будь-ласка,чекаю на відповідь,хочу ще раз спробувати...
дякую!
 



#5 написав: Натонька (3 квітня 2012 13:49)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
natali 405,
якщо Ви використовували сухі дріжджі, то їх потрібно всипати в муку, а не в молоко. Можете спробувати сирі дріжджі розвести в теплому молоці і так замісити.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#6 написав: natali 405 (3 квітня 2012 16:50)


Група: Гості
Коментарів: 0
я використовувала сухі і змішувала з мукою,але навіть коли розкачувала тісто,вже тоді помітила ,що залишились маленькі крупинки,хоча тісто добре підійшло....якщо використовувати сирі то скільки їх потрібно замість сирих?
дякую!
вирішила пробувати,поки не вийдуть такі як у вас))))


тобто замість сухих)
 



#7 написав: Натонька (6 квітня 2012 17:15)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
natali 405,
там якось один до трьох... Тобто якщо 10 грам сухих, то 30 свіжих тоді.
Я завжди все на свіжих дріжджах печу тепер, мені зовсім щось не подобаються сухі..


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 21
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100