Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пироги та пиріжки » Швидкі дріжджові булочки з корицею
 

Швидкі дріжджові булочки з корицею

22 жовтня, 2009  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка » Пироги та пиріжки
 

Швидкі дріжджові булочки з корицею


250 г муки
1 пакетик сухих дріжджів
1 ст.л цукру
100 мл теплого молока
1 яйце
2 ст. л. оливкової олії

В муку спочатку добавляємо дріжджі, а потім всі остальні інгридієнти. Замішуємо тісто таке, щоб відлипало від рук. Залишаємо на 20-30 хв. в теплому місці.
Готове тісто розкачати в пласт, змастити розтопленим вершковим маслом і посипати цукром з корицею. Скрутити в рулет і порізати на 10 частин. Змастити яйцем і випекти.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт з російськомовного дрімфуда від natali0310


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: ir71 (22 жовтня 2009 15:50)


Група: Гості
Коментарів: 0
КАПЕЦ!!!.....яка булочка!!!!
Я сижу і облизуюся.Уявляю собі той аромат який розходився по всій квартирі поки вони пеклися...і я почула love
 



#2 написав: Натонька (22 жовтня 2009 17:05)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Та, ароматні були)
Правда пекла їх трохи давніше, тепер тільки виставила.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: Майя Шутенко (2 березня 2010 17:04)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Дуже апетитні і пухкі булочки!Рум"яненькі і ароматні!
Високопрофесійне фото.
Чудовий рецепт!
 



#4 написав: natali 405 (3 квітня 2012 13:05)


Група: Гості
Коментарів: 0
привіт!
спробувала вчора пекти...але булочки вийшли кислуваті,ніби дріжджі не прокисли .може тому,що яйце було з холодильника?і воно остудило молоко?може краще попередньо розводити дріжджі в теплому молоці?підкажіть будь-ласка,чекаю на відповідь,хочу ще раз спробувати...
дякую!
 



#5 написав: Натонька (3 квітня 2012 13:49)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
natali 405,
якщо Ви використовували сухі дріжджі, то їх потрібно всипати в муку, а не в молоко. Можете спробувати сирі дріжджі розвести в теплому молоці і так замісити.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#6 написав: natali 405 (3 квітня 2012 16:50)


Група: Гості
Коментарів: 0
я використовувала сухі і змішувала з мукою,але навіть коли розкачувала тісто,вже тоді помітила ,що залишились маленькі крупинки,хоча тісто добре підійшло....якщо використовувати сирі то скільки їх потрібно замість сирих?
дякую!
вирішила пробувати,поки не вийдуть такі як у вас))))


тобто замість сухих)
 



#7 написав: Натонька (6 квітня 2012 17:15)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
natali 405,
там якось один до трьох... Тобто якщо 10 грам сухих, то 30 свіжих тоді.
Я завжди все на свіжих дріжджах печу тепер, мені зовсім щось не подобаються сухі..


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька (Сьогодні, 10:34)
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d (Учора, 18:33)
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише ОЛЕСЯ ()
Тулумби
  Пише Chernousalyona ()
Дитячі тортики -6
  Пише Лилия ()
Сало "Ніжне"
  Пише Kisame01 ()
Олaдки під шоколaдом
  Пише Yana Van ()
Наші рожеві мрії...
  Пише наталія3105 ()
Торт "Ейфорія"
  Пише kykysja41145 ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 92
Гостей: 77
Користувачі: gapedTer, royasials
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100