|
Для тіста: 120 мл молока 1 ст. л. цукру 1 яйце 1 ч. л. сухих дріжджів 25 г масла щіпка солі 300 г борошна Для начинки: 100 г ізюму 50 г масла 4 ст. л. цукру
Яйця збити виделкою, додати розтоплене охолоджене масло. Тепле молоко, дріжджі, цукор та сіль розмішати, через 5-7 хвилин додати до яйця з маслом. Замісити тісто, залишити на 1 год (приблизно, щоб підійшло). Розділити на 12 шматків. Кожен зі шматків розкачати в коло, змастити розтопленим маслом, посипати цукром та ізюмом. Скачати у рулет, кожен з рулетів защіпнути у круг. Покласти швом униз. Зробити надріз з обох боків і викласти крила метелика. Дати постояти булочкам, щоб підійшли. Випікати при т.180 гр. 15 хвилин. Виходять хрусткі і ароматні булочки. Робила подвійну порцію. Смачного!
Джерело: Журнал "Домашний очаг"
|
|