Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пироги та пиріжки » Яблучний пиріг з пудингом
 

Яблучний пиріг з пудингом

8 вересня, 2009  |  Коментів (9)  |  Рубрика: Випічка » Пироги та пиріжки
 

Яблучний пиріг з пудингом


Тісто:
450 г муки
250 г маргарини
1 ст цукру
1 яйце
2 жовтки
2 ст.л. сметани
1 ч.л. розпушувача
Замісити тісто. Розділити на 2 частини. Більшу покласти в холодтльник, а меншу - в морозилку.

Начинка:
5-6 більших яблук
2 ванільні пудинги
4 ст.л. цукру
600 мл молока
паніровочні сухарі( вмене їх не було, то брала манку)

Форму застелити пергаментом і змастити маслом.
Тісто з холодильника розкатати, викласти в форму і поколоти вилкою. Покласти на 10 хв в духовку при темп. 160С. Витягнути і посипати сухарями або манкою для поглинання вологи з яблук.
Яблука почистити і порізати на 8 частин. Викласти на тісто.
Заварити пудинг на молоці і цукрі:
розвести пудинг в стакані холодного молока. Решту молока закипятити, ввести молоко з пудингом і на маленькому вогні довести до кипіння. Пудинг трохи загусне. Вилити гарячим на яблука.
Зверху потерти тістом з морозилки.
Пекти 50хв при 180С.

Рецепт спеціально для відвідувачів сайту http://dreamfood.ua

За рецепт дякую Наталі-Natalyadiva


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Natalyadiva (8 вересня 2009 18:02)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 153
Натка, гарний пиріг в тебе вийшов! love
 



#2 написав: Натонька (8 вересня 2009 21:47)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
Дякую smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: Майя Шутенко (2 грудня 2009 14:49)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Дорогі дівчатка,як фото відправити?Підкажіть,будь ласка,щось у мене не виходить
 



#4 написав: Натонька (2 грудня 2009 18:31)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#5 написав: Майя Шутенко (5 грудня 2009 18:04)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Фото відправити не виходить поки що.Зроблю більше гарних знімків тоді чоловіка просити буду,щоб допоміг.
НАТОНЬКО,чи можна писати випробувані рецепти без фото?
 



#6 написав: Натонька (5 грудня 2009 19:15)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
Цитата: Майя Шутенко
Зроблю більше гарних знімків тоді чоловіка просити буду,щоб допоміг.

Добре, домовились smile
Цитата: Майя Шутенко
НАТОНЬКО,чи можна писати випробувані рецепти без фото?

Можна, але бажано все-таки фотографії, бо дуже добре, коли бачиш, що має вийти в результаті smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#7 написав: лесик-лисик (31 грудня 2011 21:19)


Група: Кондитер
Коментарів: 49
і я також попробую спекти я люблю пироги
 



#8 написав: оксі (22 січня 2012 23:02)


Група: Гості
Коментарів: 0
А якого розміру має бути бритванка?Дуже хочу спекти такий прекрасний пиріг!!!!!!!!
 



#9 написав: Roksolana (17 лютого 2012 02:35)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 67
Спекла пляцок, чудовий, смачний, яблука в мене квасні, він такий контрасний получився, дякую за рецепт!


--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 11
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100