Для тіста:
3 ст. муки з 1 пакетиком розпушувача
200 г вершкового масла
1/2 ст. цукру
2 пакетика ванільного цукру
4 жовтка
Для сирної начинки:
1 велике яблуко
500 г м'якого сиру
1 пакетик любого пудинга
1 ст. л. крохмалю,
0,5 ст. жирних вершків
2 яйця
1/2 скл. цукру
Для білкової маси:
4 білка
2/3 стакана цукру
1 упаковка ванільного пудинга
100 г тертого шоколаду
Духовку розігріти до 180 гр. Змішати у мисці муку, масло, цукор, ваніль, добавити жовтки і замісити м'ягке, еластичне тісто. Відірвати кусок (з кулак) і помістити в холодильник. А решта тіста розложити по формі, а на верх порізати яблуко дольками.
Готуємо сирну начинку. Для цього сир прупустити через сито, добавити яйця, крохмаль, пудинг, цукор і жирні вершки. Все це збити до пишної маси.
Готуємо білкову масу. Білки збиваємо на великій швидкості поступово додаючи цукор. В самому кінці додати порошок пудинга і легко вимішати.
Викласти сирну начинку на яблука, потім білкову масу. А цей кусочок тіста, що охолоджувався в холодильнику потерти зверху на білки. І всю цю красу посипати тертим шоколадом. Ставимо у духовку на 40 хв,до золотистого відтінку. Охолоджуємо і смакуємо. Смак неймовірний!!!! Як біла пухнаста хмаринка у роті... Спробуйте, не пошкодуєте!!!
Рецепт спеціально приготований для відвідувачів сайту http://dreamfood.ua
Дякую за рецепт Ірині