Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Хліб » Хліб "Погач" по-берегівськи
 

Хліб "Погач" по-берегівськи

16 серпня, 2009  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Випічка » Хліб
 

Хліб "Погач" по-берегівськи


1 кг борошна
400 г молока
2-3 яйця
40 г дріжджів
3 ст. л. олії
3 ст. л. цукру
1 ч. л. солі

Розвести дріжджі в теплому молоці з сіллю та цукром, через 10 хвилин додати збиті яйця, олію і решту молока. Поступово всипати борошно і замісити тісто. Готове тісто зав'язати у намочену салфетку, але не щільно, і занурити у відро з теплою водою (до 25 градусів). Коли тісто спливе і перевернеться, викладають на посипану борошном дошку, розкачують, викладають на змащений лист. На поверхні виделкою роблять кілька проколів і випікають у сильно розігрітій духовці (240 градусів) до золотистого кольору.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт з книги Погодіна Йолана, Бачо Катерина: Закарпатське печиво


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 37
Гостей: 20
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100