Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Хліб » Хліб "Погач" по-берегівськи
 

Хліб "Погач" по-берегівськи

16 серпня, 2009  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Випічка » Хліб
 

Хліб "Погач" по-берегівськи


1 кг борошна
400 г молока
2-3 яйця
40 г дріжджів
3 ст. л. олії
3 ст. л. цукру
1 ч. л. солі

Розвести дріжджі в теплому молоці з сіллю та цукром, через 10 хвилин додати збиті яйця, олію і решту молока. Поступово всипати борошно і замісити тісто. Готове тісто зав'язати у намочену салфетку, але не щільно, і занурити у відро з теплою водою (до 25 градусів). Коли тісто спливе і перевернеться, викладають на посипану борошном дошку, розкачують, викладають на змащений лист. На поверхні виделкою роблять кілька проколів і випікають у сильно розігрітій духовці (240 градусів) до золотистого кольору.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт з книги Погодіна Йолана, Бачо Катерина: Закарпатське печиво


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 39
Гостей: 23
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100