Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Хліб » Хліб "Погач" по-берегівськи
 

Хліб "Погач" по-берегівськи

16 серпня, 2009  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Випічка » Хліб
 

Хліб "Погач" по-берегівськи


1 кг борошна
400 г молока
2-3 яйця
40 г дріжджів
3 ст. л. олії
3 ст. л. цукру
1 ч. л. солі

Розвести дріжджі в теплому молоці з сіллю та цукром, через 10 хвилин додати збиті яйця, олію і решту молока. Поступово всипати борошно і замісити тісто. Готове тісто зав'язати у намочену салфетку, але не щільно, і занурити у відро з теплою водою (до 25 градусів). Коли тісто спливе і перевернеться, викладають на посипану борошном дошку, розкачують, викладають на змащений лист. На поверхні виделкою роблять кілька проколів і випікають у сильно розігрітій духовці (240 градусів) до золотистого кольору.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт з книги Погодіна Йолана, Бачо Катерина: Закарпатське печиво


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
egtzqjlaqa
  Пише sjRuispuh (Сьогодні, 08:32)
Коментарі через фейсбук
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 15:07)
Дитячі забави
  Пише ОЛЕСЯ ()
Задумаймось...
  Пише ОЛЕСЯ ()
Секрети наших бабусь.... або як без хімії.
  Пише ОЛЕСЯ ()
Економимо сімейний бюджет
  Пише ОЛЕСЯ ()
Вірші про тата
  Пише ОЛЕСЯ ()
Безпека дитини в суспільстві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Як вберегти зуби здоровими
  Пише ОЛЕСЯ ()
Ванна кімната
  Пише frost ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 82
Гостей: 59
Користувачі: KennethNug, crRuispuh, zuExcaws, Philor, cdEffeply, ОЛЕСЯ, iaRuispuh, Olenka1988, crRuispuh
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100