Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Паски » Смачна паска
 

Смачна паска

22 квітня, 2011  |  Коментів (8)  |  Рубрика: Випічка » Паски
 

Смачна паска


0,5 л молока
1 кг муки
200 г масла
50 г дріжджів
сіль
2 ст. л. горілки або коньяку
6 жовтків
1,5 ст. цукру
цедра лимона
ванільний цукор

В половині стакана теплого молока розвести дріжджі, добавити 2 ст. л. цукру і 1 ст. муки. Поставити тепле місце, поки дріжджі не підростуть.

В миску просіяти муку, дати трошки солі.

Смачна паска


Окремо розтерти жовтки з цукром.

Смачна паска


В муку влити дріжджі, жовтки, молоко і горілку. Добавити натерту на терці цедру лимона і ванільний цукор. Масло поставити розтопитися.

Смачна паска


Почати вимішувати тісто. Масло дають в кінці замісу. Місити десь хвилин 40. Тісто має відставати від стінок миску, а до рук воно все одно буде липнути.

Накрити рушником, поставити в тепле місце на годину - півтора. Легенько помісити і знов поставити щоб підійшло другий раз.

Форми для паски вистелити папером пергаментним і заповнити 1/3 форми тістом. Поставити знов в тепле місце. Коли паски піднімуться, змастити їх жовтком і поставити їх пектися в нагріту духовку. Температура десь 180 градусів. Печуться залежно від величини форми, приблизно півгодини.


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Маруся (5 квітня 2010 05:18)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 83
Гарна пасочка, а де резинки як каже мій муж? lol
 



#2 написав: Натонька (22 квітня 2011 13:28)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Маруся,
а то моя свекруха таку пече, без резинок))) І до речі, її більше діти мої їдять, ніж мою з резинками))) Так шо того року буду їх менше давати)))


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: Natalyadiva (22 квітня 2011 21:48)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 154
Файна пасочка!
 



#4 написав: Ірка-Шкірка (22 квітня 2011 23:58)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Пухкенька і гарненька!
Мої гаврики також не завжди люблять родзинок smile .
 



#5 написав: Славочка (26 квітня 2011 10:49)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 91
Наталю, гарна пасочка! Якщо 40хв місити, то дуже пухка. Я теж цього року місила так, щоб "зі стріхи капало", як казала моя бабуня:))))
 



#6 написав: Майя Шутенко (4 травня 2011 18:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Натонько!!! 3fb
Яка Пасочка гарненька:пухка,рум"яна,жовтенька-як сонечко! love
А ...родзинки-то справа смаку.. smile .,я їх також , майже не кладу в тісто до Паски,так смачніше,як на ма мене, і випічка більш вдалою виходить(мій досвід m05108 )!!!!!
 



#7 написав: semurko (23 травня 2011 13:56)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 7
Натонька! Дякую за смачнющу пасочку! Саме по цьому рецепту я пекла цього року. Смак - неймовірний, запах - зачаровує!


--------------------
Якісна турецька білизна. Спільна покупка. http://dreamfood.ua/forum/topic_4373/1
 



#8 написав: Ксенічка (20 лютого 2013 14:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Дякую за гарного рецепта.Чим більше спробуємо різних тим швидше уподобаємо щось для себе.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише Cherevichok ()
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d ()
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 55
Гостей: 35
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100