Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Паски » Смачна паска
 

Смачна паска

22 квітня, 2011  |  Коментів (8)  |  Рубрика: Випічка » Паски
 

Смачна паска


0,5 л молока
1 кг муки
200 г масла
50 г дріжджів
сіль
2 ст. л. горілки або коньяку
6 жовтків
1,5 ст. цукру
цедра лимона
ванільний цукор

В половині стакана теплого молока розвести дріжджі, добавити 2 ст. л. цукру і 1 ст. муки. Поставити тепле місце, поки дріжджі не підростуть.

В миску просіяти муку, дати трошки солі.

Смачна паска


Окремо розтерти жовтки з цукром.

Смачна паска


В муку влити дріжджі, жовтки, молоко і горілку. Добавити натерту на терці цедру лимона і ванільний цукор. Масло поставити розтопитися.

Смачна паска


Почати вимішувати тісто. Масло дають в кінці замісу. Місити десь хвилин 40. Тісто має відставати від стінок миску, а до рук воно все одно буде липнути.

Накрити рушником, поставити в тепле місце на годину - півтора. Легенько помісити і знов поставити щоб підійшло другий раз.

Форми для паски вистелити папером пергаментним і заповнити 1/3 форми тістом. Поставити знов в тепле місце. Коли паски піднімуться, змастити їх жовтком і поставити їх пектися в нагріту духовку. Температура десь 180 градусів. Печуться залежно від величини форми, приблизно півгодини.


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Маруся (5 квітня 2010 05:18)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 83
Гарна пасочка, а де резинки як каже мій муж? lol
 



#2 написав: Натонька (22 квітня 2011 13:28)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
Маруся,
а то моя свекруха таку пече, без резинок))) І до речі, її більше діти мої їдять, ніж мою з резинками))) Так шо того року буду їх менше давати)))


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: Natalyadiva (22 квітня 2011 21:48)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 153
Файна пасочка!
 



#4 написав: Ірка-Шкірка (22 квітня 2011 23:58)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Пухкенька і гарненька!
Мої гаврики також не завжди люблять родзинок smile .
 



#5 написав: Славочка (26 квітня 2011 10:49)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 91
Наталю, гарна пасочка! Якщо 40хв місити, то дуже пухка. Я теж цього року місила так, щоб "зі стріхи капало", як казала моя бабуня:))))
 



#6 написав: Майя Шутенко (4 травня 2011 18:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Натонько!!! 3fb
Яка Пасочка гарненька:пухка,рум"яна,жовтенька-як сонечко! love
А ...родзинки-то справа смаку.. smile .,я їх також , майже не кладу в тісто до Паски,так смачніше,як на ма мене, і випічка більш вдалою виходить(мій досвід m05108 )!!!!!
 



#7 написав: semurko (23 травня 2011 13:56)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 7
Натонька! Дякую за смачнющу пасочку! Саме по цьому рецепту я пекла цього року. Смак - неймовірний, запах - зачаровує!


--------------------
Якісна турецька білизна. Спільна покупка. http://dreamfood.ua/forum/topic_4373/1
 



#8 написав: Ксенічка (20 лютого 2013 14:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Дякую за гарного рецепта.Чим більше спробуємо різних тим швидше уподобаємо щось для себе.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 11
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100