Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Пісні страви » Бурачки
 

Бурачки

16 квітня, 2009  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Пісні страви, Закуски
 

Бурачки


Що за Великдень без бурачок?

2 кг буряків
3 ст. л. оцту
3 ст. л. хрону
сіль і цукор до смаку

Неочищений, але помитий буряк відварити до готовності.
Натерти хрін на дрібній терці (тій, що має зубчики).
Буряк остудити, натерти теж на дрібній терці (але без зубчиків)))
До буряка дати оцет, хрін, посолити і посолодити до смаку, так, як вам подобається. Перемішати і порозкладати по банках. Не забути закрити кришками, бо хрін вивітриться)

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: marinka (24 лютого 2010 11:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Такі бурячки завжди у мене в холодильнику! Улюблена штука моєї сім"ї!
 



#2 написав: Ксенічка (22 лютого 2013 19:46)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Частим гостем є бурячок і на нашій кухні, і такого готую частенько.тут..Особливо смакує з м"яском..
 



#3 написав: Кіра (29 серпня 2013 13:54)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
у мене питяннячко....чи можна довго зберігати цю страву?
 



#4 написав: idianka (29 серпня 2013 16:27)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 94
Що то є 3 ложки хрону на стільки буряків? Побільше, побільше laughing

Кіра,
в закритій тарі і в холодильнику можна зберігати довше, в мене якось стояли місяць і були добрі. Хрін - добрий консервант.


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
 



#5 написав: Натонька (29 серпня 2013 18:26)


Група: Адміністратор
Коментарів: 493
idianka,
То такі собі ніжні бурачки lol
Зараз я люблю майже сам хрін і трохи буряку))) Купу років з того часу вже минуло)))


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#6 написав: ssaazzoonn (2 січня 2014 10:10)


Група: Кондитер
Коментарів: 160
Я також часто такі бурАчки роблю. winked Ні одне застілля без них не буває. smile
 



#7 написав: ОЛЕСЯ (2 січня 2014 23:39)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 396
Цитата: ssaazzoonn
Я також часто такі бурАчки роблю. Ні одне застілля без них не буває.


А як смачно з домашньою ковбаскою та шинкою love


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 27
Гостей: 17
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100