Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Бурячок зимовий
 

Бурячок зимовий

17 жовтня, 2013  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Консервація
 

Бурячок зимовий

4 кг буряка
1 кг цибулі
1 кг моркви
1 кг болгарського перцю
200 г олії
200 г оцту
100 г цукру
2 ст. л. солі

Буряк зварити, охолодити і потерти на крупній терці.
Цибулю порізати чверть-кільцями, перець соломкою, моркву потерти на крупній терці і все разом посмажити на олії 10 хв.
До потертого буряка додати все посмажене, цукор, сіль і оцет, перемішати.
Розкласти по банках і стерелізувати 15 хв.

Бурячок зимовий


P.S. Получається смачний салатик, але коли немає часу, то можна використати і як експрес - заправку до борщу.

Джерело: Старий записник

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (17 жовтня 2013 23:41)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Кася,дуже правильний рецептик бурячка,мені подобається winked Треба буряк купити m05108 .Дякую що поділилась рецептом. b5a


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 120
Гостей: 105
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100