Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з субпродуктів » Мізки телячі по-польськи
 

Мізки телячі по-польськи

17 січня, 2009  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Страви з субпродуктів
 

Мізки телячі по-польськи


500 г телячих мізків
3 ст. л. вершкового масла
1 цибулина
3 ст. л. оцту
2 яйця
1 ст. л. дрібно нарізаної зелені
мелений перець, сіль

Мізки промити, очистити від плівки, опустити в киплячу воду з додаванням солі і оцту. Дати покипіти 3-5 хвилин. Охолодити. Нарізану дрібними кубиками цибулю підсмажити до світло золотистого кольору. Мізки нарізати крупними кубиками, з'єднати з цибулею, додати яйця, посолити, поперчити, посипати зеленню. Акуратно перемішати і посмажити декілька хвилин.

Книга "Для вас, хозяйки" (1988 г)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 17
Гостей: 6
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100