Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з субпродуктів » Мізки телячі по-польськи
 

Мізки телячі по-польськи

17 січня, 2009  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Страви з субпродуктів
 

Мізки телячі по-польськи


500 г телячих мізків
3 ст. л. вершкового масла
1 цибулина
3 ст. л. оцту
2 яйця
1 ст. л. дрібно нарізаної зелені
мелений перець, сіль

Мізки промити, очистити від плівки, опустити в киплячу воду з додаванням солі і оцту. Дати покипіти 3-5 хвилин. Охолодити. Нарізану дрібними кубиками цибулю підсмажити до світло золотистого кольору. Мізки нарізати крупними кубиками, з'єднати з цибулею, додати яйця, посолити, поперчити, посипати зеленню. Акуратно перемішати і посмажити декілька хвилин.

Книга "Для вас, хозяйки" (1988 г)


 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 65
Гостей: 52
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100