Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з субпродуктів » Мізки телячі по-польськи
 

Мізки телячі по-польськи

17 січня, 2009  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Страви з субпродуктів
 

Мізки телячі по-польськи


500 г телячих мізків
3 ст. л. вершкового масла
1 цибулина
3 ст. л. оцту
2 яйця
1 ст. л. дрібно нарізаної зелені
мелений перець, сіль

Мізки промити, очистити від плівки, опустити в киплячу воду з додаванням солі і оцту. Дати покипіти 3-5 хвилин. Охолодити. Нарізану дрібними кубиками цибулю підсмажити до світло золотистого кольору. Мізки нарізати крупними кубиками, з'єднати з цибулею, додати яйця, посолити, поперчити, посипати зеленню. Акуратно перемішати і посмажити декілька хвилин.

Книга "Для вас, хозяйки" (1988 г)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 10
Гостей: 7
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100