1/2 ст. вершкового масла
2/3 ст. цукрової пудри
2 ч. л. розчинної кави
1 яйце
3/4 ст. муки
1 пакетик ванільного цукру
1/4 ч. л. соди
1/2 ст. горіхів
Розтерти масло з цукровою пудрою і яйцем, перемішати з іншими компонентами. Чайною ложкою розкласти купками тісто на змащений маслом лист. Поставити в нагріту духовку на 12-15 хвилин. Коли краї коржиків затвердіють, вийняти печиво з духовки і відразу ж зняти його на тарілку.
Книга "Праздничный стол" (1970)Мої коментарі: печиво потрібно викладати далеко один від одного, оскільки воно сильно розпливається. Пекла 15 хвилин при температурі 200 градусів. Горіхи молола.