Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Печиво » Печиво Флорентіно
 

Печиво Флорентіно

3 квітня, 2014  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Випічка » Печиво
 

Печиво Флорентіно

Масло вершкове — 160 г
Вівсяні пластівці — 80 г
Мигдаль пластинками — 110 г
Кокосова стружка — 30 г
Цукор-пісок — 210 г
Борошно — 90 г
Вершки будь-якої жирності — 50 г
Ванільний цукор - пакетик
Шоколад розтоплений для обмазування

Розігріти духовку до 190 град. Масло розтопити, мигдальні пластівці поламати руками, щоб перетворилися на крихти та додати їх до масла. Додати решту інгредієнтів, окрім шоколаду. Все ретельно перемішати ложкою. Війде ось таке тісто

Печиво Флорентіно


Застелити деко пергаментом. Викласти за допомогою двох ложок купки тіста розміром з перепелине яйце на відстань 8 см одне від одного. Потім придавити купки тіста ложкою, змоченою в холодній воді, або пальцями. Ось так

Печиво Флорентіно


Поставити деко в дуовку і пекти недовго, щоб печиво стало світло-коричневим з країв, але не сильно темне, бо горілий цукор - то не смачно і не корисно))

Печиво Флорентіно


Витягти с духовки деко і залишити його холонути на хвилин 2-3, щоб печиво затверділо. Як стане хоч трохи твердим, переложіть печиво в тарілку.
Печиво виходить дуже-дуже крихке та з карамельним смаком. Дуже смачно, якщо його обмакнути в шоколад або в нутеллу. Мій чоловік навіть не зрозумів, що там вівсяні пластівці, а коли дізнався про це, то не повірив. Взагалі-то він не любить вівсянку, а це печиво їсть с задоволенням.

Джерело: http://www.povarenok.ru/recipes/show/74518/

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Натонька (4 квітня 2014 13:34)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Таке файне печенько! Як побачила рецепт, одразу захотіла зробити, дякую!



--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#2 написав: astrex (4 квітня 2014 20:38)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Натонька, я дуже рада, що вам сподобалось. Я сама завтра планую знову напекти цього печенька. Ще думаю додати апельсинової цедри. Вважаю, що вона пасуватиме))
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100