Розігріти духовку до 190 град. Масло розтопити, мигдальні пластівці поламати руками, щоб перетворилися на крихти та додати їх до масла. Додати решту інгредієнтів, окрім шоколаду. Все ретельно перемішати ложкою. Війде ось таке тісто
Застелити деко пергаментом. Викласти за допомогою двох ложок купки тіста розміром з перепелине яйце на відстань 8 см одне від одного. Потім придавити купки тіста ложкою, змоченою в холодній воді, або пальцями. Ось так
Поставити деко в дуовку і пекти недовго, щоб печиво стало світло-коричневим з країв, але не сильно темне, бо горілий цукор - то не смачно і не корисно))
Витягти с духовки деко і залишити його холонути на хвилин 2-3, щоб печиво затверділо. Як стане хоч трохи твердим, переложіть печиво в тарілку.
Печиво виходить дуже-дуже крихке та з карамельним смаком. Дуже смачно, якщо його обмакнути в шоколад або в нутеллу. Мій чоловік навіть не зрозумів, що там вівсяні пластівці, а коли дізнався про це, то не повірив. Взагалі-то він не любить вівсянку, а це печиво їсть с задоволенням.