Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Салати » М`ясні » Салат-желе
 

Салат-желе

24 листопада, 2008  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Салати » М`ясні
 

Салат-желе


1 відварена яловичий язик
50 г тертого твердого гострого сиру
1 велика цибулина
2 крутих яйця
1-1,5 ст. бульйону
1-2 ст. л. майонезу
зелень, сіль, перець

Язик почистити, нарізати соломкою. Цибулю нарізати півкільцями і посмажити до золотистого кольору в невеликій кількості рослинної олії.
Яйця нарізати невеликими скибочками.
Язик, цибулю, яйця, сир, зелень петрушки змішати і заправити майонезом, поперчити.
Викласти в глибоку, прозору тарілку і залити желе (1 бульйонний кубик, 1,5 ст. води, 1 ст. л. желатину).
Заливати акуратно, не перемішуючи.

Мої коментарі: замість язика у мене було відварене серце. Наступного разу, в салат не буду давати жовтки від яєць і майонез, бо салат трохи мутний вийшов.

Газета "Кухня" №7 (2002)


 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: marinka (8 березня 2010 20:02)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Ще такого ніколи не робила! Та має бути щось цікаве!!!!! smile
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 90
Гостей: 68
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100