Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Начинки » Начинка зі свіжої капусти
 

Начинка зі свіжої капусти

11 жовтня, 2008  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Начинки
 

Для 300 г начинки:
400 г свіжої капусти
1 яйце
2 ст. л. жиру
сіль за смаком

Очистити капусту від зіпсованого листя, видалити кочерижку. Промити капусту, нарізати її, покласти на деко або сковороду з жиром і обсмажити на плиті до полуготовності, щоб капуста зберегла в готових пиріжках приємний хрускіт. Додати рубане яйце і посолити за смаком.
Можна обсмажити капусту і в духовці, але при цьому треба щільно накрити сковороду кришкою і поставити її на ніжнююю полку. Якщо капуста гірчить, після нарізки потрібно опустити її на 1-2 хвилини в окріп, відкинути на сито і після цього смажити.

Книга "Домашнее приготовление" Р.П. Кенгис (1965 г)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Ванна кімната
  Пише Tokky105 (Сьогодні, 18:50)
Маса для канапок (грибна, сиркова)
  Пише Oborvanec (Учора, 07:37)
закуска з червоної риби
  Пише Oborvanec (Учора, 07:37)
Гріночки
  Пише Oborvanec (Учора, 07:36)
Улюблений гамбургер хобіта Фродо
  Пише Oborvanec (Учора, 07:35)
Колсяка для ребенка
  Пише Oborvanec (Учора, 07:34)
водопровід
  Пише ellenastarodub ()
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 25
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100