Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Начинки » Начинка зі свіжої капусти
 

Начинка зі свіжої капусти

11 жовтня, 2008  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Начинки
 

Для 300 г начинки:
400 г свіжої капусти
1 яйце
2 ст. л. жиру
сіль за смаком

Очистити капусту від зіпсованого листя, видалити кочерижку. Промити капусту, нарізати її, покласти на деко або сковороду з жиром і обсмажити на плиті до полуготовності, щоб капуста зберегла в готових пиріжках приємний хрускіт. Додати рубане яйце і посолити за смаком.
Можна обсмажити капусту і в духовці, але при цьому треба щільно накрити сковороду кришкою і поставити її на ніжнююю полку. Якщо капуста гірчить, після нарізки потрібно опустити її на 1-2 хвилини в окріп, відкинути на сито і після цього смажити.

Книга "Домашнее приготовление" Р.П. Кенгис (1965 г)


 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Для себе коханої.
  Пише Ekaterina85 (Сьогодні, 13:43)
Взуття
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 10:35)
Що подарувати дитині?
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 09:54)
Бублики фаршировані
  Пише Даша Осадчук (Учора, 22:35)
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ ()
Свята Земля
  Пише Marissa ()
Друк вафельних картинок у рідному місті
  Пише Mirek ()
Корисні поради - що і чим можна замінити
  Пише Натонька ()
Посиденьки у Олесі
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пляцок "Очі цариці"
  Пише svetochka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 89
Гостей: 66
Користувачі: Зоряна Грицан, AndrejZubow, kvfzzfvsolh, zlzvklkkpi, fzxwwaloxqk, dvevzjpnthw
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100