Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Начинки » Начинка зі свіжої капусти
 

Начинка зі свіжої капусти

11 жовтня, 2008  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Начинки
 

Для 300 г начинки:
400 г свіжої капусти
1 яйце
2 ст. л. жиру
сіль за смаком

Очистити капусту від зіпсованого листя, видалити кочерижку. Промити капусту, нарізати її, покласти на деко або сковороду з жиром і обсмажити на плиті до полуготовності, щоб капуста зберегла в готових пиріжках приємний хрускіт. Додати рубане яйце і посолити за смаком.
Можна обсмажити капусту і в духовці, але при цьому треба щільно накрити сковороду кришкою і поставити її на ніжнююю полку. Якщо капуста гірчить, після нарізки потрібно опустити її на 1-2 хвилини в окріп, відкинути на сито і після цього смажити.

Книга "Домашнее приготовление" Р.П. Кенгис (1965 г)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Цікаві мультфільми та передачі для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 00:46)
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Ідеї для школи
  Пише Окса99 ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пляцок "Американський"
  Пише Іванка ()
Яблучний пляцок пані Ліди
  Пише Іванка ()
Торт "Карпатка"
  Пише Іванка ()
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Гостина в Галини
  Пише HannaHanna ()
Пряники. Відео.
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 9
Користувачі: zuExcaws, butetsjazy, iaRuispuh, rochelleeg60
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100