Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Закуски » Гуакамоле
 

Гуакамоле

23 лютого, 2017  |  Коментів (4)  |  Рубрика: Закуски
 

Гуакамоле

авокадо (дозрілий) - 1 шт.
помідори (великий) - 1 шт.
цибуля (я беру червону цибульку)- 1 шт.
перець болгарський - невеликий шматочок
лимон - 0,5 шт.
олія оливкова
сіль
за смаком

Цибулю, перець і помідор порізати кубиками. Авокадо розрізати посередині і розділити на дві половини

Обережно надрізати половинки авокадо у вигляді решітки. Важливо не зачепити шкірку (вона знадобиться нам для сервірування). Десертною ложкою вийняти м'якоть.

М'якоть авокадо полити соком 1/2 лимона і розім'яти виделкою до однорідної консистенції. Пюре не повинно бути занадто гладким. Додати нарізані овочі в пюре, посолити за смаком і добре перемішати

Полити оливковою олією.Розкласти гуакамоле в отримані «човники» з шкірки, прикрасити зеленню петрушки і подавати до столу. Готово! Приємного апетиту!

Поради:

Гуакамоле може бути не тільки салатом, але і гострим соусом, який дуже добре підходить до м'яса. Для цього досить додати в нього трохи гострого перцю чилі, а овочів покласти менше, нарізавши їх дуже дрібно.
Гуакамоле також гарний у якості закуски, якщо подати його з кукурудзяними або картопляними чіпсами або з грінками.
Залишився гуакамоле можна зберігати в холодильнику до наступного дня, якщо накрити його харчовою плівкою.

Джерело: https://lady.mail.ru/recipe/10368-guakamole/

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (26 лютого 2017 00:29)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Це смакота,любимо таке. В нас тут дуже популярна мексиканська кухня і гуакамоле подають до всього.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: LesaNoday (26 лютого 2017 20:51)


Група: Гості
Коментарів: 0
Darka , подивилась де ви живете, так далеко від Батьківщини... Я по два рази на рік їжджу, а все рівно скучаю! А ви мабуть на півдні живете, що там мексіканська кухня популярна?
 



#3 написав: Darka (27 лютого 2017 01:11)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Так, ми майже на самій границі живемо. У нас мексиканські ресторанчики на кожному кроці.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: Тереза (19 березня 2017 13:27)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Щось новеньке і смачне!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 34
Гостей: 20
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100