|
1 шт. авокадо 1 пакет руколи 0,5 головки салату Айсберг 1 пучок кропу 1 пучок петрушки 1 пучок базиліку 10-15 шт. помідорів чері 0,5 банки консервованої кукурудзи 20 шт. оливок 20 гр. кедрових горішків 0,5 шт болгарського перцю сік половини лимону сіль морська оливкова олія
Авокадо почистити, розрізати вздовж на четвертинки, а потім кожну четвертинку нарізати тоненькими пластинками. Скласти в миску, в якій буде збиратися салат, посолити, зверху полити лимонним соком. Вимиту та висушену руколу порвати руками, порізати айсберг на крупні шматки. Додати подрібнену зелень, порізані на третини оливки, кукурудзу, болгарський перець. Обережно перемішати. Зверху викласти помідорки чері, полити оливковою олією, посипати кедровими горішками. Коли не постуємо, то додаю ще моцарелу, креветки.
Джерело: мої варіації на тему зеленого салату.
|
|