|
1 шт. авокадо 10 шт. в'ялених помідорів 1 шт. болгарського перцю 3 ст.л. консервованої кукурудзи 20 шт. оливок 100 гр бринзи зелень кропу лимонний сік сіль
Основне купити спілий м'якенький авокадо, або купити який є, і дотерпіти поки дозріє :-) Цього разу мені пощастило - авокадо був бомбезний ;) Авокадо розрізати вздовж на чотири частини, відразу збризнути лимонним соком, щоб не потемнів, і нарізати на тоненькі пластинки. Нарізаний авокадо викласти на тарілку, зверху полити лимонним соком, посолити. Дуже дрібно порізати зелень, притрусити авокадо (в мене заготовка на зиму - кріп з петрушкою перебиті в блендері з сіллю та оливковою олією). Помідори нарізати, викласти на авокадо, можна трішки полити олійкою з помідор. Перець нарізати на вузькі смужки, додати до авокадо з помідорами. Бринзу порізати на маленькі кубики, посипати зверху. Додати кукурудзу та порізані оливки. Можна легесенько перемішати, можна залишити і так. Цей салат найулюбленіший в нашій сім'ї. Взимку частенько ласуємо авокадо, і помідори я в'ялю спеціально для цього салату. Виходить дуже смачно, ситно і корисно.
Смачного!
Джерело: Рецепт власний
|
|