Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з овочів та грибів » Картопля » Картопляні ньокі з брюссельською капустою, каштанами та беконом
 

Картопляні ньокі з брюссельською капустою, каштанами та беконом

27 лютого, 2017  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Страви з овочів та грибів » Картопля
 

Картопляні ньокі з брюссельською капустою, каштанами та беконом

2 ст. л. оливкової олії
100-200 гр бекону , дрібно нарізаного
240 гр готових каштанів, розрізаних навпіл ( у мене були сирі і я їх запекла)
400 г брюссельської капусти, нашаткованої
Картопляні ньоккі:
1 кг картоплі для пюре, неочищеного, але як слід вимитого
груба сіль
40 гр тертого сиру пекоріно та додатково для подачі
150 гр борошна
сіль, перець за смаком
2 жовтки

Приготувати ньоккі. Розігріти духовку до 180 гр. На дно форми для запікання викласти сіль грубого помолу, розкласти картоплю і пекти 1 годину 30 хвилин. Поки картопля не стане м'яка, а скоринка зарум'яниться.
Охолодити, розрізати картоплю навпіл, вийняти м'якоть і розім'яти в пюре. Додати сир, борошно, сіль, перець за смаком і перемішати. Додати жовтки і перемішати. Викласти на поверхню, посипану борошном і замісити тісто. Розділити тісто на 4 частини, сформувати ковбаски довжиною 20 см кожна.
Нарізати на шматочки шириною 1 см. Покласти на посипану борошном поверхню. Пальцем зробити заглиблення в центрі.
У сковороді розігріти оливкову олію. Додати бекон і смажити, помішуючи дерев'яною ложкою 4-5 хвилин, поки не стане хрустким. Додати каштани (я їх перед цим запекла в духовці 15 хвилин. Не забудьте розрізати шкарлупку перед запіканням) і брюссельську капусту (перед додаванням капусту я відварила в підсоленій воді 12 хвилин) і смажити 2-3 хвилини. Додати ньокі і перемішати. Розкласти по тарілках і посипати сиром.

Джерело: http://gerbera1.livejournal.com/636948.html?view=21257748#t21257748

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (19 березня 2017 13:26)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Смакота!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 34
Гостей: 20
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100