Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок Амбасадор
 

Пляцок Амбасадор

9 січня, 2017  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок Амбасадор

Бісквіт:

3 яйця
0,5 скл. цукру
0,5 скл. борошна
2 ст. л. води
2 ст. л. олії

Базова маса:

1 л молока
2 ванільні пудинги з цукром
1 ст. л. з верхом борошна
2 ст. л. з верхом крохмалю
6 ст. л. цукру
3 жовтка

400 г вершкового масла
2 ст. л. з верхом цукрової пудри
2 ст. л. спирту

До світлої маси:

Банка консервовних персиків

До темної маси:

3 ст. л. какао
3 ст. л. кип'ятку
100 г посічених колоських горіхів
100 г родзинок
100 г молочного шоколаду
цедра з половини апельсину

Помадка:

100 г чорного шоколаду
10 ст. л. молока
2 ст. л. масла

Збити яйця і цукор протягом приблизно 10 хвилин до світлої, пухкої маси. Додаємо просіяне борошно та легко перемішуємо ложкою, в кінці воду та олію.
Випікаємо бісквіт 20-25 хвилин при температурі 180.

Склянку молока поєдуємо з пудингами, жовтками і борошном. Збиваємо, поки всі грудочки не зникнуть. Іншу частину молока разом з цукром доводимо до кипіння. Молоко з пудингом вливаємо тонкою цівкою в кипляче молоко та весь час помішуємо. Варимо до загусання.

Збиваємо м'яке вершкове масло з цукровою пудрою на бл. 10 хвилин, а потім додаємо до нього ложку холодної заварної маси, постійно збиваючи. Коли масло з'єднається з усім пудингом, додайте спирт і розмішайте.

Масу ділимо на 2 частини. В першу додаємо какао, перемішане з кип'ятком, горіхи, запарені родзинки, цедру з апельсину і подрібнений шоколад. В другу масу ріжемо невеликими кубиками персики.

Масу з какао, горіхів та родзинок викладаємо на корж. Вирівнюємо зверху, і ставимо на 30 хвилин в холодильник. Коли маса затвердне, викладаємо зверху масу з персиками, знову розрівнюємо та ставимо в холодильник на 3-4 години.

Нагріти молоко і масло, а потім додати до них подрібнений шоколад. Перемішувати доти, поки шоколад не розтане. Виливаємо на пляцок.

P.S. В рецепті змінила нижній корж, дала шоколадний шифоновий бісквіт, той що в "Ейфорії". З трьох нових пляцків цей мені найбільше сподобався))

В темну масу, де йде 3 ст. л. кип'ятку і какао, я дала більше кип'ятку, бо какао в тій кількості води стало як камінь)))

Джерело: Рецепт брала звідси

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Іванка (9 січня 2017 23:20)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Ооо виглядає смачно ! Як на мене це більше схоже на десерт ніж на пляцок;)
 



#2 написав: Натонька (10 січня 2017 13:33)


Група: Адміністратор
Коментарів: 508
Іванка,
Можна зверху ще один корж покласти))) І буде пляцок)

Іванка,
Шо пекла файного і нового? Давно рецептів твоїх не бачила, ти певно щось маєш смачне))


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: Darka (11 січня 2017 20:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 733
Дуже гарний пляцок, забрала в закладки.Хочеться попробувати,тільки не знаю чи вийде у мене.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: Іванка (16 січня 2017 10:06)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
НатонькаПекла на свята спартак,сирник з росою і зимову вишню(усі рецепти є на дрімфуді) Смачне маю,але нічого нового;) печу з сайту за що дуже вдячна дівчатам які охоче поділилися рецептами. Фотозвіти не робила бо з мене ніякий фотограф;)))а от відгуки обов'язково напишу
 



#5 написав: Натонька (23 січня 2017 08:56)


Група: Адміністратор
Коментарів: 508
Іванка, ти знаєш деколи фото супер, а на смак ніяке.. А є рецепти які навіть без фото служать роками)) Я в більшості роблю все зараз також по старіших рецептах, яких впевнена, але все згадую, що треба щось на сайт додати і мушу пробувати і часто розаровуюсь в тому всьому..


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#6 написав: KelvincuRne (9 лютого 2017 09:37)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 7
,
----

[url=http://pornotok.net/21-mamasha-uchit-podrostkov-seksu.html] [/url]


-----

[url=http://sexguid.ru/borzoia] [/url]
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише Katys_Cakes (Сьогодні, 11:10)
worfyjrqcc
  Пише rurlswire (Сьогодні, 01:58)
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 02:28)
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
Шацькі озера
  Пише tride ()
Поради
  Пише GalyaEV ()
Таблиця множення
  Пише наталія3105 ()
Жіноча мода
  Пише Натонька ()
Сирник "Асорті"
  Пише Оксанка_Б ()
Універсальний подарунок
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 93
Гостей: 59
Користувачі: Rounnymund, butbreella, boxaccori, sennitsplumb, ambarinted, Rounnymund, SoutHGorSog, Rounnymund, rurlswire, butbreella
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100