Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок Амбасадор
 

Пляцок Амбасадор

9 січня, 2017  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок Амбасадор

Бісквіт:

3 яйця
0,5 скл. цукру
0,5 скл. борошна
2 ст. л. води
2 ст. л. олії

Базова маса:

1 л молока
2 ванільні пудинги з цукром
1 ст. л. з верхом борошна
2 ст. л. з верхом крохмалю
6 ст. л. цукру
3 жовтка

400 г вершкового масла
2 ст. л. з верхом цукрової пудри
2 ст. л. спирту

До світлої маси:

Банка консервовних персиків

До темної маси:

3 ст. л. какао
3 ст. л. кип'ятку
100 г посічених колоських горіхів
100 г родзинок
100 г молочного шоколаду
цедра з половини апельсину

Помадка:

100 г чорного шоколаду
10 ст. л. молока
2 ст. л. масла

Збити яйця і цукор протягом приблизно 10 хвилин до світлої, пухкої маси. Додаємо просіяне борошно та легко перемішуємо ложкою, в кінці воду та олію.
Випікаємо бісквіт 20-25 хвилин при температурі 180.

Склянку молока поєдуємо з пудингами, жовтками і борошном. Збиваємо, поки всі грудочки не зникнуть. Іншу частину молока разом з цукром доводимо до кипіння. Молоко з пудингом вливаємо тонкою цівкою в кипляче молоко та весь час помішуємо. Варимо до загусання.

Збиваємо м'яке вершкове масло з цукровою пудрою на бл. 10 хвилин, а потім додаємо до нього ложку холодної заварної маси, постійно збиваючи. Коли масло з'єднається з усім пудингом, додайте спирт і розмішайте.

Масу ділимо на 2 частини. В першу додаємо какао, перемішане з кип'ятком, горіхи, запарені родзинки, цедру з апельсину і подрібнений шоколад. В другу масу ріжемо невеликими кубиками персики.

Масу з какао, горіхів та родзинок викладаємо на корж. Вирівнюємо зверху, і ставимо на 30 хвилин в холодильник. Коли маса затвердне, викладаємо зверху масу з персиками, знову розрівнюємо та ставимо в холодильник на 3-4 години.

Нагріти молоко і масло, а потім додати до них подрібнений шоколад. Перемішувати доти, поки шоколад не розтане. Виливаємо на пляцок.

P.S. В рецепті змінила нижній корж, дала шоколадний шифоновий бісквіт, той що в "Ейфорії". З трьох нових пляцків цей мені найбільше сподобався))

В темну масу, де йде 3 ст. л. кип'ятку і какао, я дала більше кип'ятку, бо какао в тій кількості води стало як камінь)))

Джерело: Рецепт брала звідси

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Іванка (9 січня 2017 23:20)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 145
Ооо виглядає смачно ! Як на мене це більше схоже на десерт ніж на пляцок;)
 



#2 написав: Натонька (10 січня 2017 13:33)


Група: Адміністратор
Коментарів: 507
Іванка,
Можна зверху ще один корж покласти))) І буде пляцок)

Іванка,
Шо пекла файного і нового? Давно рецептів твоїх не бачила, ти певно щось маєш смачне))


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: Darka (11 січня 2017 20:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 725
Дуже гарний пляцок, забрала в закладки.Хочеться попробувати,тільки не знаю чи вийде у мене.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: Іванка (16 січня 2017 10:06)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 145
НатонькаПекла на свята спартак,сирник з росою і зимову вишню(усі рецепти є на дрімфуді) Смачне маю,але нічого нового;) печу з сайту за що дуже вдячна дівчатам які охоче поділилися рецептами. Фотозвіти не робила бо з мене ніякий фотограф;)))а от відгуки обов'язково напишу
 



#5 написав: Натонька (23 січня 2017 08:56)


Група: Адміністратор
Коментарів: 507
Іванка, ти знаєш деколи фото супер, а на смак ніяке.. А є рецепти які навіть без фото служать роками)) Я в більшості роблю все зараз також по старіших рецептах, яких впевнена, але все згадую, що треба щось на сайт додати і мушу пробувати і часто розаровуюсь в тому всьому..


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#6 написав: KelvincuRne (9 лютого 2017 09:37)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 7
,
----

[url=http://pornotok.net/21-mamasha-uchit-podrostkov-seksu.html] [/url]


-----

[url=http://sexguid.ru/borzoia] [/url]
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Барахолка
  Пише Валя (Сьогодні, 13:34)
Вишивка
  Пише idianka (Сьогодні, 06:14)
Задумаймось...
  Пише Ксенічка (Учора, 11:51)
"Гормон щастя" або життя без депресії.
  Пише Ксенічка (Учора, 11:45)
Заробіток в інтернеті
  Пише Barbara ()
Коментарі через фейсбук
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дитячі забави
  Пише ОЛЕСЯ ()
Секрети наших бабусь.... або як без хімії.
  Пише ОЛЕСЯ ()
Економимо сімейний бюджет
  Пише ОЛЕСЯ ()
Вірші про тата
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 79
Гостей: 59
Користувачі: lrplmr, iiVoffgoxy, Sebrinapab, iaRuispuh, Osiec9drysfut, byEmisarax
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100