Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок Амбасадор
 

Пляцок Амбасадор

9 січня, 2017  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок Амбасадор

Бісквіт:

3 яйця
0,5 скл. цукру
0,5 скл. борошна
2 ст. л. води
2 ст. л. олії

Базова маса:

1 л молока
2 ванільні пудинги з цукром
1 ст. л. з верхом борошна
2 ст. л. з верхом крохмалю
6 ст. л. цукру
3 жовтка

400 г вершкового масла
2 ст. л. з верхом цукрової пудри
2 ст. л. спирту

До світлої маси:

Банка консервовних персиків

До темної маси:

3 ст. л. какао
3 ст. л. кип'ятку
100 г посічених колоських горіхів
100 г родзинок
100 г молочного шоколаду
цедра з половини апельсину

Помадка:

100 г чорного шоколаду
10 ст. л. молока
2 ст. л. масла

Збити яйця і цукор протягом приблизно 10 хвилин до світлої, пухкої маси. Додаємо просіяне борошно та легко перемішуємо ложкою, в кінці воду та олію.
Випікаємо бісквіт 20-25 хвилин при температурі 180.

Склянку молока поєдуємо з пудингами, жовтками і борошном. Збиваємо, поки всі грудочки не зникнуть. Іншу частину молока разом з цукром доводимо до кипіння. Молоко з пудингом вливаємо тонкою цівкою в кипляче молоко та весь час помішуємо. Варимо до загусання.

Збиваємо м'яке вершкове масло з цукровою пудрою на бл. 10 хвилин, а потім додаємо до нього ложку холодної заварної маси, постійно збиваючи. Коли масло з'єднається з усім пудингом, додайте спирт і розмішайте.

Масу ділимо на 2 частини. В першу додаємо какао, перемішане з кип'ятком, горіхи, запарені родзинки, цедру з апельсину і подрібнений шоколад. В другу масу ріжемо невеликими кубиками персики.

Масу з какао, горіхів та родзинок викладаємо на корж. Вирівнюємо зверху, і ставимо на 30 хвилин в холодильник. Коли маса затвердне, викладаємо зверху масу з персиками, знову розрівнюємо та ставимо в холодильник на 3-4 години.

Нагріти молоко і масло, а потім додати до них подрібнений шоколад. Перемішувати доти, поки шоколад не розтане. Виливаємо на пляцок.

P.S. В рецепті змінила нижній корж, дала шоколадний шифоновий бісквіт, той що в "Ейфорії". З трьох нових пляцків цей мені найбільше сподобався))

В темну масу, де йде 3 ст. л. кип'ятку і какао, я дала більше кип'ятку, бо какао в тій кількості води стало як камінь)))

Джерело: Рецепт брала звідси

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Іванка (9 січня 2017 23:20)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 138
Ооо виглядає смачно ! Як на мене це більше схоже на десерт ніж на пляцок;)
 



#2 написав: Натонька (10 січня 2017 13:33)


Група: Адміністратор
Коментарів: 492
Іванка,
Можна зверху ще один корж покласти))) І буде пляцок)

Іванка,
Шо пекла файного і нового? Давно рецептів твоїх не бачила, ти певно щось маєш смачне))


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: Darka (11 січня 2017 20:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Дуже гарний пляцок, забрала в закладки.Хочеться попробувати,тільки не знаю чи вийде у мене.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: Іванка (16 січня 2017 10:06)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 138
НатонькаПекла на свята спартак,сирник з росою і зимову вишню(усі рецепти є на дрімфуді) Смачне маю,але нічого нового;) печу з сайту за що дуже вдячна дівчатам які охоче поділилися рецептами. Фотозвіти не робила бо з мене ніякий фотограф;)))а от відгуки обов'язково напишу
 



#5 написав: Натонька (23 січня 2017 08:56)


Група: Адміністратор
Коментарів: 492
Іванка, ти знаєш деколи фото супер, а на смак ніяке.. А є рецепти які навіть без фото служать роками)) Я в більшості роблю все зараз також по старіших рецептах, яких впевнена, але все згадую, що треба щось на сайт додати і мушу пробувати і часто розаровуюсь в тому всьому..


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#6 написав: nothing_personal (26 квітня 2017 23:08)


Група: Гості
Коментарів: 0
Натонька, вечір добрий! Опишіть, будь-ласка, смак крему, якщо можна) Мені він видається приторним і жирненьким, тобто переживаю, що може бути тошнючим. А хотілось би легкого смаку) Дякую!
 



#7 написав: Натонька (6 травня 2017 20:59)


Група: Адміністратор
Коментарів: 492
nothing_personal,
Може й тошнючий))) Не знаю до якого смаку Ви звикли) Мусите спробувати щоб для себе вирішити, чи сподобається, бо всі ми різні)


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 28
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100