Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок Амбасадор
 

Пляцок Амбасадор

9 січня, 2017  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок Амбасадор

Бісквіт:

3 яйця
0,5 скл. цукру
0,5 скл. борошна
2 ст. л. води
2 ст. л. олії

Базова маса:

1 л молока
2 ванільні пудинги з цукром
1 ст. л. з верхом борошна
2 ст. л. з верхом крохмалю
6 ст. л. цукру
3 жовтка

400 г вершкового масла
2 ст. л. з верхом цукрової пудри
2 ст. л. спирту

До світлої маси:

Банка консервовних персиків

До темної маси:

3 ст. л. какао
3 ст. л. кип'ятку
100 г посічених колоських горіхів
100 г родзинок
100 г молочного шоколаду
цедра з половини апельсину

Помадка:

100 г чорного шоколаду
10 ст. л. молока
2 ст. л. масла

Збити яйця і цукор протягом приблизно 10 хвилин до світлої, пухкої маси. Додаємо просіяне борошно та легко перемішуємо ложкою, в кінці воду та олію.
Випікаємо бісквіт 20-25 хвилин при температурі 180.

Склянку молока поєдуємо з пудингами, жовтками і борошном. Збиваємо, поки всі грудочки не зникнуть. Іншу частину молока разом з цукром доводимо до кипіння. Молоко з пудингом вливаємо тонкою цівкою в кипляче молоко та весь час помішуємо. Варимо до загусання.

Збиваємо м'яке вершкове масло з цукровою пудрою на бл. 10 хвилин, а потім додаємо до нього ложку холодної заварної маси, постійно збиваючи. Коли масло з'єднається з усім пудингом, додайте спирт і розмішайте.

Масу ділимо на 2 частини. В першу додаємо какао, перемішане з кип'ятком, горіхи, запарені родзинки, цедру з апельсину і подрібнений шоколад. В другу масу ріжемо невеликими кубиками персики.

Масу з какао, горіхів та родзинок викладаємо на корж. Вирівнюємо зверху, і ставимо на 30 хвилин в холодильник. Коли маса затвердне, викладаємо зверху масу з персиками, знову розрівнюємо та ставимо в холодильник на 3-4 години.

Нагріти молоко і масло, а потім додати до них подрібнений шоколад. Перемішувати доти, поки шоколад не розтане. Виливаємо на пляцок.

P.S. В рецепті змінила нижній корж, дала шоколадний шифоновий бісквіт, той що в "Ейфорії". З трьох нових пляцків цей мені найбільше сподобався))

В темну масу, де йде 3 ст. л. кип'ятку і какао, я дала більше кип'ятку, бо какао в тій кількості води стало як камінь)))

Джерело: Рецепт брала звідси

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Іванка (9 січня 2017 23:20)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Ооо виглядає смачно ! Як на мене це більше схоже на десерт ніж на пляцок;)
 



#2 написав: Натонька (10 січня 2017 13:33)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
Іванка,
Можна зверху ще один корж покласти))) І буде пляцок)

Іванка,
Шо пекла файного і нового? Давно рецептів твоїх не бачила, ти певно щось маєш смачне))


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: Darka (11 січня 2017 20:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Дуже гарний пляцок, забрала в закладки.Хочеться попробувати,тільки не знаю чи вийде у мене.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: Іванка (16 січня 2017 10:06)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
НатонькаПекла на свята спартак,сирник з росою і зимову вишню(усі рецепти є на дрімфуді) Смачне маю,але нічого нового;) печу з сайту за що дуже вдячна дівчатам які охоче поділилися рецептами. Фотозвіти не робила бо з мене ніякий фотограф;)))а от відгуки обов'язково напишу
 



#5 написав: Натонька (23 січня 2017 08:56)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
Іванка, ти знаєш деколи фото супер, а на смак ніяке.. А є рецепти які навіть без фото служать роками)) Я в більшості роблю все зараз також по старіших рецептах, яких впевнена, але все згадую, що треба щось на сайт додати і мушу пробувати і часто розаровуюсь в тому всьому..


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#6 написав: nothing_personal (26 квітня 2017 23:08)


Група: Гості
Коментарів: 0
Натонька, вечір добрий! Опишіть, будь-ласка, смак крему, якщо можна) Мені він видається приторним і жирненьким, тобто переживаю, що може бути тошнючим. А хотілось би легкого смаку) Дякую!
 



#7 написав: Натонька (6 травня 2017 20:59)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
nothing_personal,
Може й тошнючий))) Не знаю до якого смаку Ви звикли) Мусите спробувати щоб для себе вирішити, чи сподобається, бо всі ми різні)


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100