Соус: (на 8-10 млинців) 100 гр вершкового масла 100 гр цукру 150 мл свіжого апельсинового соку (це приблизно 2 апельсини) 2 ст л дрібно тертої апельсинової цедри 1 ст л дрібно тертої лимонної цедри 3 ст л апельсинового лікеру 2 ст л коньяку
Млинці печемо по улюбленому рецепту.
Приготування соусу: 1. розігріти масло і цукор в сковороді, поки цукор не розчиниться. Збільшити вогонь і дати суміші прокипіти, поки цукор не почне карамелізуватися (коло 4 хв). 2. Влити апельсиновий сік, додати апельсинову і лимонну цедру. Хай соус покипить з 3-4 хв. Додати апельсиновий лікер і коньяк. 1-2хв хай покипить 3. Покласти млинчик на сковорідку в соус і ретельно обваляти за допомогою вилки. Скласти в четверо. Подавати по 2-3 млинчики на людину.
P.S. Рецепт також знаходиться в авторській темі
|