Вишукані млинці з ніжним смаком апельсинів, карамелі і легким ароматом коньяку...Тісто:350мл молока
1 яйце
1 жовток
100г муки
60г масла
Щипка солі
Вимішати тісто, відставити на 30 хвилин, щоб «відпочило».
Крім того приготувати:тоненьку цедру апельсина – зрізати, за бажанням нарізати тоненькими полосками
апельсинові дольки очистити від шкірки
2 ст. л. цукру
50 мл коньяку
10 г масла
морозиво
Насмажити млинці.
Розігріти пательню, викласти масло, цукор, цедру і апельсинові дольки – злегка підсмажити протягом 2-3 хв (аромат буде на всю кухню). Викласти на пательню млинець, складений навпіл, додати коньяк і підпалити.
Викласти на тарілку, прикрасити морозивом.