Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з овочів та грибів » Моркв'яний бісквіт з горіхом
 

Моркв'яний бісквіт з горіхом

30 серпня, 2016  |  Коментів (4)  |  Рубрика: Страви з овочів та грибів, Випічка, Кекси та рулети
 

Моркв'яний бісквіт з горіхом

140 г борошна
100 г горіхів змелених до стану борошна (грецькі горіхи, фундук, мигдаль, що знайдеться)
2 ст. л. кукурудзяного крохмалю
1 ст. л. розпушувача
140 г цукру
1 г ванілю
1 ч.л. лимонної цедри
5 жовтків кімнатної температури
300 г морквяного пюре (моркву натираємо на дрібній тертці та перетираємо у блендері)
125 г рослинної олії
8 білків кімнатної температури
дрібка солі
45 г цукру
Форму нічим не змащувати і не застеляти 28 см

Змішати усі сухі інгредієнти: борошно, горіх, крохмаль, розпушувач, цукор, ваніль.
Всі вологі інгредієнти: жовтки (5 шт), олію, цедру, морквяне пюре - збити міксером на великій швидкості.
З'єднати олійно-жовткову масу із сухими складовими, виходить гладке тісто. Білки (8шт), цукор (45 г) і сіль збити на середній швидкості, до стійких піків. Додати до масляного тіста 1/4 збитих білків і лопаткою перемішати методом складання до однорідності. Додати інші білки і перемішати все таким же способом.
Вилити тісто у форму, яку нічим не змащувати, це необхідно для того, щоб тісто прилипло до стінок форми, піднімалося вгору і не спало. Випікати в прогрітій духовці при 160⁰ 45 хвилин на середній полиці в режимі верх низ, готовність перевірити паличкою.
Враховуйте індивідуальні особливості вашої духовки. Готовий бісквіт прямо в формі перевернути догори «ногами» і повністю остудити на решітці. Звільнити від форми і дати визріти мінімум 10-12 годин, а краще добу.
У мультиварці бісквіт випікала на програма Випічка 50 хв і залишала у виключеній мультиварці на 30 хв.

Джерело: Рецепт від natapit

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (31 серпня 2016 21:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Який красень,такий високий.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: ОЛЕСЯ (31 серпня 2016 23:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 402
Цитата: Darka
Який красень,такий високий.

Спасибі. А ще смачний


--------------------
 



#3 написав: Тереза (5 вересня 2016 21:48)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Ого який бісквіт!!! Бомба!
 



#4 написав: ОЛЕСЯ (8 вересня 2016 22:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 402
Цитата: Тереза
Ого який бісквіт!!! Бомба


Тереза спасибі.
Гарні з нього ще й кексики виходять


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 64
Гостей: 47
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100