Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з овочів та грибів » Моркв'яний бісквіт з горіхом
 

Моркв'яний бісквіт з горіхом

30 серпня, 2016  |  Коментів (4)  |  Рубрика: Страви з овочів та грибів, Випічка, Кекси та рулети
 

Моркв'яний бісквіт з горіхом

140 г борошна
100 г горіхів змелених до стану борошна (грецькі горіхи, фундук, мигдаль, що знайдеться)
2 ст. л. кукурудзяного крохмалю
1 ст. л. розпушувача
140 г цукру
1 г ванілю
1 ч.л. лимонної цедри
5 жовтків кімнатної температури
300 г морквяного пюре (моркву натираємо на дрібній тертці та перетираємо у блендері)
125 г рослинної олії
8 білків кімнатної температури
дрібка солі
45 г цукру
Форму нічим не змащувати і не застеляти 28 см

Змішати усі сухі інгредієнти: борошно, горіх, крохмаль, розпушувач, цукор, ваніль.
Всі вологі інгредієнти: жовтки (5 шт), олію, цедру, морквяне пюре - збити міксером на великій швидкості.
З'єднати олійно-жовткову масу із сухими складовими, виходить гладке тісто. Білки (8шт), цукор (45 г) і сіль збити на середній швидкості, до стійких піків. Додати до масляного тіста 1/4 збитих білків і лопаткою перемішати методом складання до однорідності. Додати інші білки і перемішати все таким же способом.
Вилити тісто у форму, яку нічим не змащувати, це необхідно для того, щоб тісто прилипло до стінок форми, піднімалося вгору і не спало. Випікати в прогрітій духовці при 160⁰ 45 хвилин на середній полиці в режимі верх низ, готовність перевірити паличкою.
Враховуйте індивідуальні особливості вашої духовки. Готовий бісквіт прямо в формі перевернути догори «ногами» і повністю остудити на решітці. Звільнити від форми і дати визріти мінімум 10-12 годин, а краще добу.
У мультиварці бісквіт випікала на програма Випічка 50 хв і залишала у виключеній мультиварці на 30 хв.

Джерело: Рецепт від natapit

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (31 серпня 2016 21:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 733
Який красень,такий високий.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: ОЛЕСЯ (31 серпня 2016 23:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 467
Цитата: Darka
Який красень,такий високий.

Спасибі. А ще смачний


--------------------
 



#3 написав: Тереза (5 вересня 2016 21:48)


Група: Кондитер
Коментарів: 653
Ого який бісквіт!!! Бомба!
 



#4 написав: ОЛЕСЯ (8 вересня 2016 22:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 467
Цитата: Тереза
Ого який бісквіт!!! Бомба


Тереза спасибі.
Гарні з нього ще й кексики виходять


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Тут ми спілкуємось)
  Пише Darka (Сьогодні, 06:27)
Знак якості
  Пише Katys_Cakes (Учора, 11:10)
worfyjrqcc
  Пише rurlswire (Учора, 01:58)
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
Шацькі озера
  Пише tride ()
Поради
  Пише GalyaEV ()
Таблиця множення
  Пише наталія3105 ()
Жіноча мода
  Пише Натонька ()
Сирник "Асорті"
  Пише Оксанка_Б ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 76
Гостей: 46
Користувачі: TignAgix, dvsyvhrbhip, SesSlupesoG, SvetaMTog, TignAgix, nxoyvbmbavy, ObduliaRon, dwwzveqmeck, appeasync, axrwwhoadui, gxjvzivfloc, rurlswire, zjywdtngmq, boxaccori
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100