Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з овочів та грибів » Моркв'яний бісквіт з горіховим борошном
 

Моркв'яний бісквіт з горіховим борошном

30 серпня, 2016  |  Коментів (4)  |  Рубрика: Страви з овочів та грибів, Випічка, Кекси та рулети
 

Моркв'яний бісквіт з горіховим борошном

140 г борошна
100 г горіхів змелених до стану борошна (грецькі горіхи, фундук, мигдаль, що знайдеться)
2 ст. л. кукурудзяного крохмалю
1 ст. л. розпушувача
140 г цукру
1 г ванілю
1 ч.л. лимонної цедри
5 жовтків кімнатної температури
300 г морквяного пюре (моркву натираємо на дрібній тертці та перетираємо у блендері)
125 г рослинної олії
8 білків кімнатної температури
дрібка солі
45 г цукру
Форму нічим не змащувати і не застеляти 28 см

Змішати усі сухі інгредієнти: борошно, горіх, крохмаль, розпушувач, цукор, ваніль.
Всі вологі інгредієнти: жовтки (5 шт), олію, цедру, морквяне пюре - збити міксером на великій швидкості.
З'єднати олійно-жовткову масу із сухими складовими, виходить гладке тісто. Білки (8шт), цукор (45 г) і сіль збити на середній швидкості, до стійких піків. Додати до масляного тіста 1/4 збитих білків і лопаткою перемішати методом складання до однорідності. Додати інші білки і перемішати все таким же способом.
Вилити тісто у форму, яку нічим не змащувати, це необхідно для того, щоб тісто прилипло до стінок форми, піднімалося вгору і не спало. Випікати в прогрітій духовці при 160⁰ 45 хвилин на середній полиці в режимі верх низ, готовність перевірити паличкою.
Враховуйте індивідуальні особливості вашої духовки. Готовий бісквіт прямо в формі перевернути догори «ногами» і повністю остудити на решітці. Звільнити від форми і дати визріти мінімум 10-12 годин, а краще добу.
У мультиварці бісквіт випікала на програма Випічка 50 хв і залишала у виключеній мультиварці на 30 хв.

Джерело: Рецепт від natapit

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (31 серпня 2016 21:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 726
Який красень,такий високий.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: ОЛЕСЯ (31 серпня 2016 23:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 458
Цитата: Darka
Який красень,такий високий.

Спасибі. А ще смачний


--------------------
 



#3 написав: Тереза (5 вересня 2016 21:48)


Група: Кондитер
Коментарів: 644
Ого який бісквіт!!! Бомба!
 



#4 написав: ОЛЕСЯ (8 вересня 2016 22:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 458
Цитата: Тереза
Ого який бісквіт!!! Бомба


Тереза спасибі.
Гарні з нього ще й кексики виходять


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Вишивка
  Пише Darka (Сьогодні, 00:24)
Барахолка
  Пише Валя (Учора, 13:34)
Задумаймось...
  Пише Ксенічка ()
"Гормон щастя" або життя без депресії.
  Пише Ксенічка ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Barbara ()
Коментарі через фейсбук
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дитячі забави
  Пише ОЛЕСЯ ()
Секрети наших бабусь.... або як без хімії.
  Пише ОЛЕСЯ ()
Економимо сімейний бюджет
  Пише ОЛЕСЯ ()
Вірші про тата
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 7
Користувачі: fpEmisarax, butetsjazy
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100