Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Кекси та рулети » Шоколадний десерт з сюрпризом
 

Шоколадний десерт з сюрпризом

15 серпня, 2016  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Випічка » Кекси та рулети
 

Шоколадний десерт з сюрпризом

4 яйця
200 г цукру
100 г борошна
80 г какао
180 г вершкового масла
горіхова паста
ягоди

В чашу міксера кладемо чотири яйця.

Далі цукор (200 г), можна коричневий, він менш солодкий, так можна краще відчути смак шоколаду, але ви можете взяти білий, або з'єднати пополам.

Збивайте на середньо-високій швидкості міксеру до того часу, поки маса не стане пухкою піною, при цьому збільшившись в три-чотири рази.

Просійте в яйця борошно (100 г) та хороше какао (80 г).

Продовжуйте збивати масу. В цей час розтопіть вершкове масло (180 г).

І почніть вливати тонкою струйкою по стінці чаші. Міксер продовжує працювати.

Підготуйте все, перш ніж закінчите роботу. Духовка включена на 200 градусів (верх і низ).

Тісто перелийте в кондитерський мішок. Малина під рукою. Начинка також в мішку. Що стосується начинки, ми можемо використовувати любу горіхову пасту. Вона добре витримує нагрів і доволі густа, щоб не витекти з десерту. Чим густішу візьмете пасту, тим краще вона буде триматись всередині, коли ви надкусите чи розріжете десерт.

Форми використовуйте будь-які порційні. Краще дно діаметром 5 см і висотою також 5 см. Чим вища форма, тим краще буде виглядати начинка. На дно кладемо пергамент, а боки змащуємо маслом та присипаємо борошном.

Наливаємо в форму 1/2 або 2/3 маси тіста. Пам'ятаємо, що начинка трохи опуститься в тісті, тому якщо хочете бачити її ближче до центру, наливайте більше тіста.

Дальше в центр відсаджуємо начинку.

Зверху ще тісто.

Ягоди (будь-які).

Тісто.

Кладемо в духовку на 10-16 хвилин. Все залежить від вашої форми. Тут готовність зручно перевіряти натиснувши на десерт. Якщо воно зверху буде пружним, как булочка, значить все готово. Але можна і шпажкою перевірити.

Готовим виробам дайте охолонути на решітці і як можна швидше виймайте їх з форм, щоб вийшли більш соковитими.

Якщо не будете подавати одразу, заверніть кожен в плівку (або складіть в тісний герметичний контейнер), вони легко пролежать в таком вигляді 3-4 дні. Для подачі розтопіть шоколад, полийте зверху та прикрасьте ягодами.

Джерело: За рецепт дякую andychef

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (17 серпня 2016 07:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 731
Такий цікавий десерт і красивий такий.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: Тереза (22 серпня 2016 20:21)


Група: Кондитер
Коментарів: 651
Смакота з сюрпризом!!!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Жіноча мода
  Пише Натонька (Сьогодні, 09:17)
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 23:49)
Сирник "Асорті"
  Пише Оксанка_Б ()
Універсальний подарунок
  Пише Натонька ()
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише Darka ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Балакуня ()
Полімерна глина
  Пише ОЛЕСЯ ()
Капкейки
  Пише Umari ()
Трошки мистецтва
  Пише Umari ()
Форми для пасок та ягнят
  Пише Umari ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 61
Гостей: 38
Користувачі: dvwvwdqtdvo, gvnwyfzvadx, cypzwehbcyc, hyaxyctkzxl, dwtxzcsutmc, Xidmexs1fut, vgwwbfoixj, Devadyenbrenda
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100