|
4 яйця 200 г цукру 100 г борошна 80 г какао 180 г вершкового масла горіхова паста ягоди
В чашу міксера кладемо чотири яйця.
Далі цукор (200 г), можна коричневий, він менш солодкий, так можна краще відчути смак шоколаду, але ви можете взяти білий, або з'єднати пополам.
Збивайте на середньо-високій швидкості міксеру до того часу, поки маса не стане пухкою піною, при цьому збільшившись в три-чотири рази.
Просійте в яйця борошно (100 г) та хороше какао (80 г).
Продовжуйте збивати масу. В цей час розтопіть вершкове масло (180 г).
І почніть вливати тонкою струйкою по стінці чаші. Міксер продовжує працювати.
Підготуйте все, перш ніж закінчите роботу. Духовка включена на 200 градусів (верх і низ).
Тісто перелийте в кондитерський мішок. Малина під рукою. Начинка також в мішку. Що стосується начинки, ми можемо використовувати любу горіхову пасту. Вона добре витримує нагрів і доволі густа, щоб не витекти з десерту. Чим густішу візьмете пасту, тим краще вона буде триматись всередині, коли ви надкусите чи розріжете десерт.
Форми використовуйте будь-які порційні. Краще дно діаметром 5 см і висотою також 5 см. Чим вища форма, тим краще буде виглядати начинка. На дно кладемо пергамент, а боки змащуємо маслом та присипаємо борошном.
Наливаємо в форму 1/2 або 2/3 маси тіста. Пам'ятаємо, що начинка трохи опуститься в тісті, тому якщо хочете бачити її ближче до центру, наливайте більше тіста.
Дальше в центр відсаджуємо начинку.
Зверху ще тісто.
Ягоди (будь-які).
Тісто.
Кладемо в духовку на 10-16 хвилин. Все залежить від вашої форми. Тут готовність зручно перевіряти натиснувши на десерт. Якщо воно зверху буде пружним, как булочка, значить все готово. Але можна і шпажкою перевірити.
Готовим виробам дайте охолонути на решітці і як можна швидше виймайте їх з форм, щоб вийшли більш соковитими.
Якщо не будете подавати одразу, заверніть кожен в плівку (або складіть в тісний герметичний контейнер), вони легко пролежать в таком вигляді 3-4 дні. Для подачі розтопіть шоколад, полийте зверху та прикрасьте ягодами.
|
|