Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Перші страви » Шпинатна крем-зупа
 

Шпинатна крем-зупа

18 липня, 2016  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Перші страви
 

Шпинатна крем-зупа

600-700 г шпинату (або 4 великих пучки)
4 шт. картоплі
2 шт. моркви
2 шт. яблука
1 шт. кореня петрушки
1/4 кореня невеликої селери
2 шт. цибулі
200 г сметани
2 ст.л. масла
зелень кропу і петрушки
сіль, перець до смаку

Шпинат добре промити, відрізати стебла. Залишити стікати на друшляку.
Тим часом закип'ятити 1,2 л води і додавши всі порізані овочі (одну цибулю залишити) та почищені від шкірки яблука, зварити овочевий бульйон.
На пательні розтопити масло, додати подрібнену другу цибулю і пару хвилин пасерувати на маленькому вогні. Шпинат порізати, додати до цибулі, перемішати і влити сметану. Потушкувати все разом помішуючи 5-7 хв.
Шпинатну масу додати до овочевого бульйону, додати порізану зелень кропу і петрушки, довести все разом до кипіння і збити блендером.

Джерело: домашня страва

 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ ()
Свята Земля
  Пише Marissa ()
Друк вафельних картинок у рідному місті
  Пише Mirek ()
Корисні поради - що і чим можна замінити
  Пише Натонька ()
Посиденьки у Олесі
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пляцок "Очі цариці"
  Пише svetochka ()
Тут ми спілкуємось)
  Пише Darka ()
Знак якості
  Пише Katys_Cakes ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
Шацькі озера
  Пише tride ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 33
Гостей: 10
Користувачі: TignAgix, dysvxayfjln, 1992.pyotr10LAB, appeasync, appeasync, boxaccori
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100