Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Перші страви » Шпинатна крем-зупа
 

Шпинатна крем-зупа

18 липня, 2016  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Перші страви
 

Шпинатна крем-зупа

600-700 г шпинату (або 4 великих пучки)
4 шт. картоплі
2 шт. моркви
2 шт. яблука
1 шт. кореня петрушки
1/4 кореня невеликої селери
2 шт. цибулі
200 г сметани
2 ст.л. масла
зелень кропу і петрушки
сіль, перець до смаку

Шпинат добре промити, відрізати стебла. Залишити стікати на друшляку.
Тим часом закип'ятити 1,2 л води і додавши всі порізані овочі (одну цибулю залишити) та почищені від шкірки яблука, зварити овочевий бульйон.
На пательні розтопити масло, додати подрібнену другу цибулю і пару хвилин пасерувати на маленькому вогні. Шпинат порізати, додати до цибулі, перемішати і влити сметану. Потушкувати все разом помішуючи 5-7 хв.
Шпинатну масу додати до овочевого бульйону, додати порізану зелень кропу і петрушки, довести все разом до кипіння і збити блендером.

Джерело: домашня страва

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
24bestex.com - Обмін електронних валют Perfect Money, AdvCash, OKpay,
  Пише rsem (Учора, 13:11)
Цікаві мультфільми та передачі для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Ідеї для школи
  Пише Окса99 ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пляцок "Американський"
  Пише Іванка ()
Яблучний пляцок пані Ліди
  Пише Іванка ()
Торт "Карпатка"
  Пише Іванка ()
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Гостина в Галини
  Пише HannaHanna ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 33
Гостей: 11
Користувачі: byEmisarax, fpEmisarax, blExcaws, butetsjazy, blExcaws, byEmisarax, zuExcaws
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100