| 
 
 
Скумбрія - 2 штчасник - 3 зубчика
 паприка - 1 ч. л.
 оливкова олія - 2 ст. л.
 орегано за смаком
 сіль за смаком
 
 
 
 Приготуйте маринад: в оливкову олію додайте сіль, паприку, орегано і видавіть чиснок. Рибу обробити, з філе витягніть кісточки. Добре намажте рибу маринадом і залиште на 20-30 хвилин, щоб вона просочилася спеціями і увібрала сіль. Протвінь застеліть пекарським папером або фольгою .Виложіть на нього філе риби шкірою вверх. Запікайте 10 хвилин при температурі 220 градусів. P.S. Скумбрія - дуже корисна, насичена омега-3 жирними кислотами риба. Філе скумбрії в міру жирне. Воно ідеально підходить для засолювання і маринування, а в запеченому вигляді просто тане в роті. Важливо правильно підготувати шматочки скумбрії до відправки в духовку: дати їм настоятися в солі і прянощах. |