Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Торт " Мишачі нірки"
 

Торт " Мишачі нірки"

10 січня, 2016  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Торт " Мишачі нірки"

Корж:
3 яйця
1 склянка цукру
0.5 ч.л.ванільного цукру
1/3 скл. теплого молока

80 г розтопленного вершкового масла ( або 2 ст. л. олії)
1.5 склянки борошна
3 ст. л. какао
1.5 ч. л. розпушувача ( 1 ч. л. соди, погашеної 1 ст. л. оцту)[/i]
Крем:
2 пакетика ванільного пудингу,
900 мл молока,
1/2 скл. цукру


Яйця збити з ванільним і звичайним цукром міксером або вінчиком.
Додати тепле молоко ( я просто брала кімнатної температури) і розтоплене масло ( олію). Добре перемішати.
В окремій посудині змішати борошно, какао і розпушувач. Суху суміш поступово додавати до яєчної, все добре перемішати.
Тісто вилити у прямокутну форму розміром 30*40, змащену олією і посипану борошном. ( в мене була форма 25*27).
Випікати 30-40 хв в попередньо розігрітій духовці при температурі 180 градусів. ( я випікала 45 хв при темп. 200 градусів)
Корж охолодити, зробити за допомогою ножа і ложки ямки на однаковій відстані одна від одної. Вийнятий м'якуш розтерти на крихти.
Приготувати крем. В 100 мл молока розчинити 2 пакетики ванільного пудингу. 800 мл молока закип'ятити, додати 1/2 скл. цукру, перемішати. Зменшити вогонь, тоненькою цівкою, постійно помішуючи, влити пудингову масу, варити до загустіння ( 10-15 хв). Крем охолодити, влити у ямки в коржі, рештою крему покрити верх торта. Посипати виріб крихтами. Поставити в холодильник на ніч.
Торт " Мишачі нірки"

P. S. Корж виходить дуже добрий, пухкий. Пекла торт 2 рази, крем в мене все залишався. Тому можна залишити його як десерт, або спробувати робити менші ямки і використати 1 пакет пудингу.
[/left][left]

Торт " Мишачі нірки"

Джерело: Журнал " Вкусно и просто" № 11, 2015

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Славянка (10 січня 2016 14:36)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
в мене подібний рецепт---тісто біле без какао,а в ямки заливаю червону галяретку.дякую за ідею з кремом.
 



#2 написав: Тереза (10 січня 2016 16:51)


Група: Кондитер
Коментарів: 653
Такий ніжний і пухкий тортик, гарно виглядає в розрізі!!!
 



#3 написав: Кіра (18 січня 2016 09:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 297
щось подібне я робила) смакотааааааа what
 



#4 написав: Pygovo4ka (22 січня 2016 20:06)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 59
цікаве використання крему, треба спробувати.дякую за ідею.
 



#5 написав: marichka86 (24 січня 2016 15:44)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 18
простий тортик треба спробувати wink
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Fast Products For car Across The USA
  Пише ysaryzo (Учора, 19:14)
Explaining Trouble-Free Plans Of car
  Пише abycit ()
Kankusta duo forte renomy na przedmiot patentowanego tricku na odchudz
  Пише alokigu ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Моя киця-доця Лєра
  Пише Chertenok ()
Рецепт: Пухкі оладки
  Пише Chertenok ()
Посиденьки у Олесі
  Пише ОЛЕСЯ ()
м.Берегово Закарпатська обл.
  Пише solomiyasobko ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 55
Гостей: 31
Користувачі: RobertDrump, Натонька, rurlswire, butbreella, ryuksaexhaR, boxaccori, Rounnymund
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100