Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Торт " Мишачі нірки"
 

Торт " Мишачі нірки"

10 січня, 2016  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Торт " Мишачі нірки"

Корж:
3 яйця
1 склянка цукру
0.5 ч.л.ванільного цукру
1/3 скл. теплого молока

80 г розтопленного вершкового масла ( або 2 ст. л. олії)
1.5 склянки борошна
3 ст. л. какао
1.5 ч. л. розпушувача ( 1 ч. л. соди, погашеної 1 ст. л. оцту)[/i]
Крем:
2 пакетика ванільного пудингу,
900 мл молока,
1/2 скл. цукру


Яйця збити з ванільним і звичайним цукром міксером або вінчиком.
Додати тепле молоко ( я просто брала кімнатної температури) і розтоплене масло ( олію). Добре перемішати.
В окремій посудині змішати борошно, какао і розпушувач. Суху суміш поступово додавати до яєчної, все добре перемішати.
Тісто вилити у прямокутну форму розміром 30*40, змащену олією і посипану борошном. ( в мене була форма 25*27).
Випікати 30-40 хв в попередньо розігрітій духовці при температурі 180 градусів. ( я випікала 45 хв при темп. 200 градусів)
Корж охолодити, зробити за допомогою ножа і ложки ямки на однаковій відстані одна від одної. Вийнятий м'якуш розтерти на крихти.
Приготувати крем. В 100 мл молока розчинити 2 пакетики ванільного пудингу. 800 мл молока закип'ятити, додати 1/2 скл. цукру, перемішати. Зменшити вогонь, тоненькою цівкою, постійно помішуючи, влити пудингову масу, варити до загустіння ( 10-15 хв). Крем охолодити, влити у ямки в коржі, рештою крему покрити верх торта. Посипати виріб крихтами. Поставити в холодильник на ніч.
Торт " Мишачі нірки"

P. S. Корж виходить дуже добрий, пухкий. Пекла торт 2 рази, крем в мене все залишався. Тому можна залишити його як десерт, або спробувати робити менші ямки і використати 1 пакет пудингу.
[/left][left]

Торт " Мишачі нірки"

Джерело: Журнал " Вкусно и просто" № 11, 2015

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Славянка (10 січня 2016 14:36)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
в мене подібний рецепт---тісто біле без какао,а в ямки заливаю червону галяретку.дякую за ідею з кремом.
 



#2 написав: Тереза (10 січня 2016 16:51)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Такий ніжний і пухкий тортик, гарно виглядає в розрізі!!!
 



#3 написав: Кіра (18 січня 2016 09:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
щось подібне я робила) смакотааааааа what
 



#4 написав: Pygovo4ka (22 січня 2016 20:06)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 49
цікаве використання крему, треба спробувати.дякую за ідею.
 



#5 написав: marichka86 (24 січня 2016 15:44)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 11
простий тортик треба спробувати wink
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 33
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100