Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Перші страви » Заготовка на зиму суп "Мінестроне"
 

Заготовка на зиму суп "Мінестроне"

21 серпня, 2015  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Перші страви, Кабачки та цукіні, Квасоля, Кулінарні статті
 

Заготовка на зиму суп "Мінестроне"

Картопля -1 шт
Морква-1/2 шт
Цибуля ріпчата -1/2 шт
Перець солодкий -1 шт
Кабачок або цукіні-1/2 шт
Квасоля-1 жменька
Помідор 1 шт

Всі овочі порізати однаковим кубиком.
Квасолю попередньо бланширувати 5 хв, злити воду в якій вдарилася квасоля і залити холодною, варити ще 5 хв.
Всі інгредієнти скласти в пакет і заморозити.

А тепер трішечки про те, як готувати Мінестроне з нашого напівфабрикату)
Порція розрахована на 3 л кастрюлю.

1) попереднь зварити бульйон ( але в піст і на водичці дуже смачно)
2) на добре розігріту пательню змащену оливковою олією, без попереднього розморожування, викласти заморожені овочі. Пасирувати під кришкою 10-15 хв на не великому вогні. Після вимкнення вогню додати 1 зубчик часнику давленого на часниковому пресі.
3)додати пропасировані овочі до кип'ячого бульйону та варити при невеликому кипінні 20-30 хв.
4) за 5 хв до кінця приготування додати суху суміш італійських трав, перець та лавровий листочок.

При подачі на стіл, суп в тарілці посипати тертим сиром ти зеленню

Доречі,Коли готую страви з вареного м'ясом і залишається бульйон я його також морожу. Термін дії 2 тижні. Такі напівфабрикати дуже доречні, коли приходиш стомлена з роботи, а смачненького італійського супчику дуже хочеться)) 30-40 хв і Ву-а-ля вишукана вечеря готова)))

Заготовка на зиму суп "Мінестроне"


Заготовка на зиму суп "Мінестроне"

P.S. В моїй родині дуже прижився та полюбився цей Італійський супчик
Представляю вам варіант, як можна коштувати його не тільки влітку, але й насолоджуватися ним холодними зимовими днями)

Джерело: Моя особиста знахідка

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Магда (22 серпня 2015 10:06)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 71
Дуже цікаво і практично. А цибуля заморожена не гірчить специфічно?


--------------------
Дрібниць не буває
 



#2 написав: Сонечко (22 серпня 2015 19:05)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 55
а бульба не темніє в пакеті?
Плюс, я так розумію що інгредієнти вказані на один пакет, так?


--------------------
The world is a diaper so let someone else change it.
 



#3 написав: Кіра (22 серпня 2015 20:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
ммммммм.....якраз сьогодні думала про таку заготовку)
 



#4 написав: Ксенічка (26 серпня 2015 13:11)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Чудова заготовочка!! e16
 



#5 написав: Тереза (30 серпня 2015 18:39)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Гарна ідея!!!
 



#6 написав: Seppy (27 квітня 2016 13:36)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
А картопля не солодка виходить після розморжування? Цибулю теж бланшуєте перед заморозкою?
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 26
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100