Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Перші страви » Заготовка на зиму суп "Мінестроне"
 

Заготовка на зиму суп "Мінестроне"

21 серпня, 2015  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Перші страви, Кабачки та цукіні, Квасоля, Кулінарні статті
 

Заготовка на зиму суп "Мінестроне"

Картопля -1 шт
Морква-1/2 шт
Цибуля ріпчата -1/2 шт
Перець солодкий -1 шт
Кабачок або цукіні-1/2 шт
Квасоля-1 жменька
Помідор 1 шт

Всі овочі порізати однаковим кубиком.
Квасолю попередньо бланширувати 5 хв, злити воду в якій вдарилася квасоля і залити холодною, варити ще 5 хв.
Всі інгредієнти скласти в пакет і заморозити.

А тепер трішечки про те, як готувати Мінестроне з нашого напівфабрикату)
Порція розрахована на 3 л кастрюлю.

1) попереднь зварити бульйон ( але в піст і на водичці дуже смачно)
2) на добре розігріту пательню змащену оливковою олією, без попереднього розморожування, викласти заморожені овочі. Пасирувати під кришкою 10-15 хв на не великому вогні. Після вимкнення вогню додати 1 зубчик часнику давленого на часниковому пресі.
3)додати пропасировані овочі до кип'ячого бульйону та варити при невеликому кипінні 20-30 хв.
4) за 5 хв до кінця приготування додати суху суміш італійських трав, перець та лавровий листочок.

При подачі на стіл, суп в тарілці посипати тертим сиром ти зеленню

Доречі,Коли готую страви з вареного м'ясом і залишається бульйон я його також морожу. Термін дії 2 тижні. Такі напівфабрикати дуже доречні, коли приходиш стомлена з роботи, а смачненького італійського супчику дуже хочеться)) 30-40 хв і Ву-а-ля вишукана вечеря готова)))

Заготовка на зиму суп "Мінестроне"


Заготовка на зиму суп "Мінестроне"

P.S. В моїй родині дуже прижився та полюбився цей Італійський супчик
Представляю вам варіант, як можна коштувати його не тільки влітку, але й насолоджуватися ним холодними зимовими днями)

Джерело: Моя особиста знахідка

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Магда (22 серпня 2015 10:06)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 71
Дуже цікаво і практично. А цибуля заморожена не гірчить специфічно?


--------------------
Дрібниць не буває
 



#2 написав: Сонечко (22 серпня 2015 19:05)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 55
а бульба не темніє в пакеті?
Плюс, я так розумію що інгредієнти вказані на один пакет, так?


--------------------
The world is a diaper so let someone else change it.
 



#3 написав: Кіра (22 серпня 2015 20:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
ммммммм.....якраз сьогодні думала про таку заготовку)
 



#4 написав: Ксенічка (26 серпня 2015 13:11)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Чудова заготовочка!! e16
 



#5 написав: Тереза (30 серпня 2015 18:39)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Гарна ідея!!!
 



#6 написав: Seppy (27 квітня 2016 13:36)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
А картопля не солодка виходить після розморжування? Цибулю теж бланшуєте перед заморозкою?
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100