Всі овочі порізати однаковим кубиком.
Квасолю попередньо бланширувати 5 хв, злити воду в якій вдарилася квасоля і залити холодною, варити ще 5 хв.
Всі інгредієнти скласти в пакет і заморозити.
А тепер трішечки про те, як готувати Мінестроне з нашого напівфабрикату)
Порція розрахована на 3 л кастрюлю.
1) попереднь зварити бульйон ( але в піст і на водичці дуже смачно)
2) на добре розігріту пательню змащену оливковою олією, без попереднього розморожування, викласти заморожені овочі. Пасирувати під кришкою 10-15 хв на не великому вогні. Після вимкнення вогню додати 1 зубчик часнику давленого на часниковому пресі.
3)додати пропасировані овочі до кип'ячого бульйону та варити при невеликому кипінні 20-30 хв.
4) за 5 хв до кінця приготування додати суху суміш італійських трав, перець та лавровий листочок.
При подачі на стіл, суп в тарілці посипати тертим сиром ти зеленню
Доречі,Коли готую страви з вареного м'ясом і залишається бульйон я його також морожу. Термін дії 2 тижні. Такі напівфабрикати дуже доречні, коли приходиш стомлена з роботи, а смачненького італійського супчику дуже хочеться)) 30-40 хв і Ву-а-ля вишукана вечеря готова)))