Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Все інше » Крем-карамель
 

Крем-карамель

29 березня, 2015  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Випічка » Все інше
 

Крем-карамель

Крем-карамель
Молоко- 500 г
Яйця- 2 шт
Яєчні жовтки- 4 шт
Цукор- 300 г
Вода- 200 г
Масло вершкове (за смаком)
Ванільний цукор- 20 г

Молоко з ванільним цукром закип*ятити. Відставити. Трішки охолодити.
Всипати 200 г цукру в каструльку і розчинити на середньому вогні (цукор стане золотого кольору). Влити 200 г дуже гарячої води. Закип*ятити.
Вінчиком (НЕ міксером) збити яйця і жовтки з 100 г цукру.
Тонесенькою струйкою влити молоко з ванільним цукром, вимішати вінчиком.
Формочки (краще брати тефлонові чи звичайні кексівнички, силіконові не дуже підходять і щоб були кожна окремо, так зручніше крем-карамель діставати) змазати вершковим маслом. Поставити у велику вогнетривку форму (у мене звичайне велике деко з духовки).
На дно формочок влити по 1,5-2 ст. л. карамелі.
Зверху залити молочно-яєчну суміш. В мене вийшло 12 порцій.
Накрити формочки фольгою. У велику форму налити гарячу воду так, щоб вона доходила до середини формочок.
Пекти крем-карамель 60 хв при t 150*С (готова крем-карамелька буде злегка тремтіти при погойдуванні, але її форма буде досить стійка, а консистенція плотна). Тоді вийняти формочки з духовки, зняти фольгу і дати повністю охолонути. Перед подачею просто перекинути з формочки на тарілку (вона дуже легко виходить).
Крем-карамель дуже ніжна, ароматна і неймовірно смачна!!!

Джерело: Від подруги

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: ro_sa (31 березня 2015 13:19)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 45
200 г цукру + 200 г. води - не занадто рідка ця карамель? Чи вона в процесі випікання загусне?
 



#2 написав: Лілія (31 березня 2015 20:04)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 19
ro_sa, ні, не рідка. Вона як трохи покипить- темніє і пригусає.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
kamery ip wifi
  Пише aveqyxo (Сьогодні, 14:44)
nowoczesne kamery sieciowe
  Пише axorysaky (Сьогодні, 10:49)
Easy Advice Of Engagement Rings - For Adults
  Пише erejur (Сьогодні, 08:38)
отдых в Феодосии
  Пише oxyzomu (Сьогодні, 07:50)
reminder
  Пише uzolyl (Сьогодні, 05:00)
Video Games Live
  Пише ejali (Сьогодні, 01:55)
samochodowe kredyty
  Пише yliqykow (Сьогодні, 01:33)
Untitled — Jak Poruszać Się Po Bohaterskim Świecie? Zer
  Пише momioQudecu (Сьогодні, 00:42)
Kankusta duo załącznik pomagający odchudzanie
  Пише eripux (Сьогодні, 00:19)
Terenówka papcie zamierza etapy na oponach
  Пише unapaqyr (Учора, 18:41)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 77
Гостей: 54
Користувачі: appeasync, uapedTer, boxaccori, Rounnymund, jyyyzggnlbc, bvwzyazmuvf, Rounnymund, rnkpqxgb, zqyxhcvdki, jwpvvjfbvvh, appeasync, appeasync, LarryFV
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100