Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Все інше » Крем-карамель
 

Крем-карамель

29 березня, 2015  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Випічка » Все інше
 

Крем-карамель

Крем-карамель
Молоко- 500 г
Яйця- 2 шт
Яєчні жовтки- 4 шт
Цукор- 300 г
Вода- 200 г
Масло вершкове (за смаком)
Ванільний цукор- 20 г

Молоко з ванільним цукром закип*ятити. Відставити. Трішки охолодити.
Всипати 200 г цукру в каструльку і розчинити на середньому вогні (цукор стане золотого кольору). Влити 200 г дуже гарячої води. Закип*ятити.
Вінчиком (НЕ міксером) збити яйця і жовтки з 100 г цукру.
Тонесенькою струйкою влити молоко з ванільним цукром, вимішати вінчиком.
Формочки (краще брати тефлонові чи звичайні кексівнички, силіконові не дуже підходять і щоб були кожна окремо, так зручніше крем-карамель діставати) змазати вершковим маслом. Поставити у велику вогнетривку форму (у мене звичайне велике деко з духовки).
На дно формочок влити по 1,5-2 ст. л. карамелі.
Зверху залити молочно-яєчну суміш. В мене вийшло 12 порцій.
Накрити формочки фольгою. У велику форму налити гарячу воду так, щоб вона доходила до середини формочок.
Пекти крем-карамель 60 хв при t 150*С (готова крем-карамелька буде злегка тремтіти при погойдуванні, але її форма буде досить стійка, а консистенція плотна). Тоді вийняти формочки з духовки, зняти фольгу і дати повністю охолонути. Перед подачею просто перекинути з формочки на тарілку (вона дуже легко виходить).
Крем-карамель дуже ніжна, ароматна і неймовірно смачна!!!

Джерело: Від подруги

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: ro_sa (31 березня 2015 13:19)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 45
200 г цукру + 200 г. води - не занадто рідка ця карамель? Чи вона в процесі випікання загусне?
 



#2 написав: Лілія (31 березня 2015 20:04)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 19
ro_sa, ні, не рідка. Вона як трохи покипить- темніє і пригусає.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише ole4ka (Учора, 16:29)
Полімерна глина
  Пише ОЛЕСЯ ()
Капкейки
  Пише Umari ()
Трошки мистецтва
  Пише Umari ()
Форми для пасок та ягнят
  Пише Umari ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише Umari ()
Страви з гарбуза.
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичні, дієтично-лікувальні страви
  Пише ОЛЕСЯ ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Вибір двоповерхового ліжка
  Пише Rahaneka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 55
Гостей: 23
Користувачі: Invovaflano, kzjvxdzdwoq, axlzydiopnt, vdvzkicntm, nyivzcneotm, RobertBib, shpoLek, dwevzddbrgh, lxkzwgviccn, ClaiseeHailL
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100