Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пироги та пиріжки » Самса
 

Самса

17 лютого, 2012  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Випічка » Пироги та пиріжки
 

Самса

Тісто :
Мука 500 г
Маргарин сонячний 250 г
Яйце 1 шт
Горілка 50 г
Дрібка солі


Начинка:
Сало 200 г
М'ясо свинне 500 г
Цибуля 3 шт
Часник 4 зубці
Сіль, перець до смаку.

Замісити тісто з вказаних продуктів, по трохи доливати воду. Має вийти тісто як на вареники. Готове тісто поставити в кульочок на 30 хв. у морозилку.

М'ясо порізати кубиками розміром 1х1 см, цибулю нарізати півкільцями , часник видавити через часникодавку, посолити , поперчити.

Самса


Розкатуємо тісто товщиною 2-3 мм , круглою формою в діаметрі ~ 10-15 см вирізати круги. На кожен круг викласти по 3-5 кусочків нарізаного сала 1х1 см, зверху викласти м'ясо по 2 ст. л.

Самса


Защипати тісто у вигляді пиріжка, викласти швом до низу на форму змащену жиром і змастити зверху яйцем ( 1 яйце, трошки води, сіль.).

Самса


Пекти при температурі 190 С 35 хв.

Самса


 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 39
Гостей: 26
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100