|
300 г свинини (у мене вирізка свинна) 2 морквини 1 перець болгарський 5-6 печериці 1 цибуля 50 мл соєвого осоусу 0,5 ч. л. картопляного крохмалю сік лимонний - за смаком 2-3 ст. л. олії
Готуємо заливку, змішуємо крохмаль і соєвий соус. В оригінальних рецептах цієї страви потрібно додавати рисовий оцет, я замінила його лимонним соком за смаком. Готову заливку відставляємо. Далі нарізаємо всі продукти зручними для вас шматочками однакового розміру. На рослинній олії швидко обсмажте протягом пару хвилин підготовлене м'ясо. М'ясо в сковороду кладемо порціями, щоб при виділенні соку воно встигло прожаритися до появи золотистої скоринки, а не протушилось. Овочі так само смажимо порціями, нехай вони залишаться хрусткими і соковитими всередині і збережуть свій яскравий колір. Овочі повинні вийти "на зубок". В останню порцію смажених овочів, видавіть через прес кілька зубків часнику, додайте зелень петрушки або кінзи. Помішуємо, додаємо всі обсмажені овочі і м'ясо, заливаємо заливкою перемішуємо, все стане дуже красивими і блискучим. Потримаємо хвилинку блюдо на вогні і знімаємо з вогню. Хочу вас попередити відразу всю заливку не потрібно лити, так як можна переборщити, наливайте порціями ви побачите і зрозумієте коли потрібно зупинитися.
P.S. Простесенький рецепт, а як смачно !!Дуже, глянсове і ароматне блюдо виходить. А головне готувати його швидко.
Джерело: гр. "Лучшие рецепты"
|
|