Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Сирні торти » Пляцок "Куркуль"
 

Пляцок "Куркуль"

30 січня, 2015  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Сирні торти, Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Куркуль"

Маковий корж: 1 ст ложка натурального меду, 1скл цукру, 5яєць, 150 г топленого масла1 ст л крохмалю, 2ст л борошна, 5 кислих яблук, почищених і порізаних кубиками, 1 ст л порошку до випічки,2 скл меленого маку
Персиково-сирні коржі:0,5 кг борошна, 250 г маргарину,3 жовтки, 1 скл цукру,1 ст ложка поршку до випічки, 1 п ванільного цукру
Сирна маса:1 кг сиру, 3 яйця,2 білки,2 ст л манки,1 п ванільного цукру, 2 скл цукру, 2 банки консервованих персиків.
Крем: 1 б сирого згущеного молока,350 г масла, трохи сиропу з персиків.
Шоколадна поливка:3 ст л какао,3 ст л цукру, 3 ст л сметани,0,5 ст л масла.

Для макового коржа жовтки збити з цукром, додати мед і маргарин.Далідокласти збиті білки та всі сухі інгрідієнти, й добре вимішати, всипати порізані яблука. Пекти 40-50 хв при температурі 150 градусів.
Для персиково-сирних коржів змішати муку та маргарин, жовтки, цукор,порошок до випічки та ваніль.Замісити тісто, розділити на 2 частини, викласти на змащені бляшки.
Сир змолоти, додати цукор, жовтки і збиті на піну білки, манку. Розділити на 2 частини і викласти на тісто.Зверху розкласти порізані персики, пекти при 150 градусах 40 хв. Охолодити.
Для крему- згущене молоко збити з маслом, влити трохи сиропу з персиків.
Перемащувати пляцок так: корж сирний персиками догори, крем,маковий корж, крем,сирний корж персиками донизу.
зверху залити поливкою.

Джерело: Рецепт пляцка- власна імпровізація.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Darka (31 січня 2015 06:55)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 719
love love love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: ксюня (31 січня 2015 20:25)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Куркуль суперовий winked . Гарне фото.
 



#3 написав: Valentyna (1 лютого 2015 21:38)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 58
Дякую, дівчата a0a
 



#4 написав: Кіра (2 лютого 2015 11:20)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 293
Ох який куркуль)))
winked winked winked

Ох який куркуль)))
winked winked winked
 



#5 написав: Тереза (2 лютого 2015 17:38)


Група: Кондитер
Коментарів: 644
Справжній куркуль!!! lol
 



#6 написав: Valentyna (2 лютого 2015 18:52)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 58
no І СМАЧНЕНЬКИЙ b5a
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Робота обвалювальником м'яса в Литві
  Пише 2eu.work (Учора, 17:17)
Робота кухарем // піццайоло в Литві
  Пише 2eu.work (Учора, 17:12)
24bestex.com - Обмін електронних валют Perfect Money, AdvCash, OKpay,
  Пише rsem ()
Цікаві мультфільми та передачі для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Ідеї для школи
  Пише Окса99 ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пляцок "Американський"
  Пише Іванка ()
Яблучний пляцок пані Ліди
  Пише Іванка ()
Торт "Карпатка"
  Пише Іванка ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 55
Гостей: 32
Користувачі: Оксанка_Б, kapitoshka, iiVoffgoxy, ywVoffgoxy, zuExcaws, Potomok495
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100