Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Мідний вершник"
 

Пляцок "Мідний вершник"

16 січня, 2015  |  Коментів (10)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Мідний вершник"

Тісто медове:
100 г.масла
1 скл.цукру
2 яйця
2 ст.л. меду
1,5 ч.л. соди
мука
Тісто макове:
3 яйця
250 г.цукру
250 мл.сметани
1 ч.л амоняку
350 г.маку(перемеленого)
250 г.муки
Крем:
500 г.згущеного молока
400 г.масла

Яйця збити з цукром,додати м"яке масло, мід, соду погашену оцтом це все розтопити на водяній бані,охолодити і додати муки стільки щоб замісити ніжне тісто. Пекти 6 коржів.(тісто медове)
Яйця збити з цукром,додати сметану, амоняк, мак перемелений на кофемолці і муку. Пекти 1 корж.(тісто макове)
Масло збити з згущеним молоком.(крем)
Перекладати:три медові паланиці перемащені кремом,тоді маковий корж,крем і знов три медові паланиці перемащені кремом.

Джерело: Джерело: з власного записника.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: ксюня (16 січня 2015 17:14)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Пляцок виглядає апетитно tongue . Не відмовилась би від шматочка love .
 



#2 написав: Darka (20 січня 2015 01:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Дуже гарний розріз, суреп пляцок.Беру в записник. b5a


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: Тереза (22 січня 2015 17:45)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Пляцок супер і гарно виглядає !!! belay
 



#4 написав: Marianna (23 січня 2015 00:00)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
Якщо маєте можливість приїжджайте в гості,з радістю пригощу,а як ні то печіть самі,оскільки пляцок не важкий у приготуванні,але дуже смачне поєднання медових коржів з маковим,з додаванням крему з згущенки. tongue
 



#5 написав: Mikka_ (23 березня 2015 21:16)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
скажіть будь ласка, який розмір форми має бути?
 



#6 написав: Vajnrauh (30 березня 2015 15:39)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 11
який розмір форми?
 



#7 написав: Тигруля (8 квітня 2015 17:47)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 15
Я теж вже пекла !Дуже добрий,правда в мене чомусь не такий пухкий...
 



#8 написав: Оксанка (8 квітня 2015 22:58)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
А який мед: натуральний чи штучний?
 



#9 написав: Тигруля (12 квітня 2015 23:34)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 15
Я пекла вже 2 рази,але в мене такий пухкий , як на фото , чомусь не виходить,хоча все робила згідно рецепта...
 



#10 написав: anna s (16 лютого 2017 16:29)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 0
Пекла перший раз, дуже всім сподобався, медові коржі пухкенькі вийшли
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100