Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Мідний вершник"
 

Пляцок "Мідний вершник"

16 січня, 2015  |  Коментів (10)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Мідний вершник"

Тісто медове:
100 г.масла
1 скл.цукру
2 яйця
2 ст.л. меду
1,5 ч.л. соди
мука
Тісто макове:
3 яйця
250 г.цукру
250 мл.сметани
1 ч.л амоняку
350 г.маку(перемеленого)
250 г.муки
Крем:
500 г.згущеного молока
400 г.масла

Яйця збити з цукром,додати м"яке масло, мід, соду погашену оцтом це все розтопити на водяній бані,охолодити і додати муки стільки щоб замісити ніжне тісто. Пекти 6 коржів.(тісто медове)
Яйця збити з цукром,додати сметану, амоняк, мак перемелений на кофемолці і муку. Пекти 1 корж.(тісто макове)
Масло збити з згущеним молоком.(крем)
Перекладати:три медові паланиці перемащені кремом,тоді маковий корж,крем і знов три медові паланиці перемащені кремом.

Джерело: Джерело: з власного записника.

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: ксюня (16 січня 2015 17:14)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Пляцок виглядає апетитно tongue . Не відмовилась би від шматочка love .
 



#2 написав: Darka (20 січня 2015 01:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Дуже гарний розріз, суреп пляцок.Беру в записник. b5a


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: Тереза (22 січня 2015 17:45)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Пляцок супер і гарно виглядає !!! belay
 



#4 написав: Marianna (23 січня 2015 00:00)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
Якщо маєте можливість приїжджайте в гості,з радістю пригощу,а як ні то печіть самі,оскільки пляцок не важкий у приготуванні,але дуже смачне поєднання медових коржів з маковим,з додаванням крему з згущенки. tongue
 



#5 написав: Mikka_ (23 березня 2015 21:16)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
скажіть будь ласка, який розмір форми має бути?
 



#6 написав: Vajnrauh (30 березня 2015 15:39)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 11
який розмір форми?
 



#7 написав: Тигруля (8 квітня 2015 17:47)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 15
Я теж вже пекла !Дуже добрий,правда в мене чомусь не такий пухкий...
 



#8 написав: Оксанка (8 квітня 2015 22:58)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
А який мед: натуральний чи штучний?
 



#9 написав: Тигруля (12 квітня 2015 23:34)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 15
Я пекла вже 2 рази,але в мене такий пухкий , як на фото , чомусь не виходить,хоча все робила згідно рецепта...
 



#10 написав: anna s (16 лютого 2017 16:29)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 0
Пекла перший раз, дуже всім сподобався, медові коржі пухкенькі вийшли
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 60
Гостей: 44
Користувачі: dnyosdfw
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100