Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Кекси та рулети » Капкейки з яблуками в карамелі
 

Капкейки з яблуками в карамелі

13 грудня, 2014  |  Коментів (10)  |  Рубрика: Випічка » Кекси та рулети
 

Капкейки з яблуками в карамелі

85 г вершкового масла (кімнатної температури)
150 г цукру
2 яйця
1 ч. л. ванільного цукру
150 г борошна
1 ч. л. розпушувача
120 г молока
щіпка солі

Для крему (залежно від розміру шапочок):
300 г (або 200 г) вершкового сиру
200 г (або 130 г) масла вершкового
80 г (або 50 г) цукрової пудри

Для начинки:
2 яблука (кисло-солодкі) середнього розміру
1-2 ч. л. кориці
150 г цукру
170 г (33% жирності) вершків
30 г вершкового масла
щіпка солі

Для початку приготуємо карамель. Поставимо маленьку каструльку з цукром на повільний вогонь. Помішуючи, розтопимо цукор. Іншу каструльку з вершками на вогонь і доведемо майже до кіпенія. Як тільки цукор повністю розтопився (стежте, щоб не згорів), знімемо його з вогню і додамо масло і сіль, ретельно перемішаєм.В кілька підходів вливаємо гарячі вершки, добре перемішуючи. Знову ставимо каструльку на вогонь (повільний) і помішуючи тримайте її на вогні приблизно 6-8 хвилин.
Готову карамель переливаємо в мисочку і охолоджуємо при кімнатній температурі, накривши харчовою плівкою, пакетом "до тіла", щоб не утворилася скоринка на поверхні.
Далі займемося тістом. Просіваємо борошно з сіллю і розпушувачем. В іншій мисці добре збиваємо цукор і ванільний цукор з розм'якшеним маслом. По одному додаємо яйця, збиваючи після кожного. Далі - половину сухих інгредієнтів, потім молоко, потім решту сухої суміші.
Готове тісто розкладаємо по формах і випікаємо 20-25 хвилин при 180 градусах. Має вийти 12 штук.
Поки печуться капкейки, ми очистимо і поріжемо кубиками яблука. Розігріваєм на сковороді одну столову ложку нашої карамелі. Добавим яблука з корицею і карамелізуєм їх пару хвилин до м'якості. Перекладемо в миску, остудити і після повного охолодження змішаємо з рештою карамелю.
Приготовимо крем. Для цього розм'якшене масло збиваємо міксером кілька хвилин, поки воно не посвітлішає. Додаємо цукрову пудру і вершковий сир і збиваємо до однорідності. Перемішуємо ложкою до гладкості. Готові капкейки повністю охолоджуємо і за допомогою тонкого гострого ножа вирізаємо їх сердцевинки. Заповняєм капкейки начинкою і закриваємо кришечкою. Перекладаєм крем в кондитерський мішок і прикрашаємо капкейки білими шапочками. Оформляємо за бажанням. Можна присипати кожен капкейк корицею. Відправляємо капкейки в холодильник на годину.
Смачного!
Капкейки з яблуками в карамелі

P.S. Неперевершені капкейки!!

Джерело: Рецепт з сайту icook.gastronom.ru

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Магда (13 грудня 2014 17:00)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 71
Я ж не люблю яблука. А тут аж слиною зайшлася! Так би і з'їла пару штучок!


--------------------
Дрібниць не буває
 



#2 написав: Тереза (13 грудня 2014 19:26)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Це просто-бомба!!!Смакота!!! tongue
 



#3 написав: Klybnichka (13 грудня 2014 19:29)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 6
Вауууу!!! Яка смакота і красота! Супер, Лілу! winked
 



#4 написав: LiLu (13 грудня 2014 19:48)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Цитата: Магда
Так би і з'їла пару штучок!


Пригощайтесь! smile

Цитата: Тереза
Це просто-бомба!!!Смакота!!!


Я навіть позволила собі зїсти одненького в обід. Скажу вам що дуже і дуже смачнезні капкейчики. Карамель з яблуками шикарно там пасують!

Цитата: Klybnichka
Яка смакота і красота! Супер, Лілу!


Я стараюсь! no


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#5 написав: Darka (14 грудня 2014 00:02)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Яка красота love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#6 написав: ксюня (14 грудня 2014 18:46)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Бомбезні кексики winked .Красота і смакота tongue .
 



#7 написав: Натонька (9 жовтня 2015 10:38)


Група: Адміністратор
Коментарів: 493
Капкейки, але тут крем інший, масляний з карамеллю.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#8 написав: Наталюня (6 грудня 2015 18:33)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
А якої консистенції має бути тісто для цих капкейків??? В мене було досить рідке, я вирішила ще трошки борошна підсипати і мабуть даремно це зробила - їстивні вийшли, але не такі пухкі-пухкенькі як на фото вище...
 



#9 написав: LiLu (12 грудня 2015 19:30)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Цитата: Наталюня
А якої консистенції має бути тісто для цих капкейків???

Рідкувате.


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#10 написав: Наталюня (13 грудня 2015 09:42)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
дякую, Lilu, буду знати!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 37
Гостей: 30
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100