Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з птиці » Курка по-китайськи
 

Курка по-китайськи

7 листопада, 2014  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Страви з птиці
 

Курка по-китайськи

курка - 1,3 - 1,5 кг
цукор - 2 ст. ложки
соєвий соус - 100-150 мл
олія- 200 мл
сіль 0,5 ч.л
окріп - 1 літр

Курку або філе порізати на порційні шматки, залити соєвим соусом і поставити у холодильник на кілька годин, краще цілий день або ніч. В глибоку сковороду з товстим дном налити олію шаром близько 1 см, добре розігріти на великому вогні. Всипати цукор і помішувати, поки цукор не розтопиться і стане золотистого кольору. Викласти в сковороду курку і обсмажити 5-7 хвилин. Скип'ятити завчасно воду, киплячою водою залити курку, щоб вона повністю покрилася водою. Посолити. Тушкувати на вогні більше середнього до повного википання води.

Джерело: інтернет

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (12 листопада 2014 20:32)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Маруня,дякую за рецепт.Готувала,було дуже смачно belay .Ми любимо таке.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: gggola (28 квітня 2015 09:52)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Курка дууууже смачна, дякуємо!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 19
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100