Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Національна кухня » Українська кухня » Тушені курячі потрухи
 

Тушені курячі потрухи

3 липня, 2008  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Національна кухня » Українська кухня
 

Тушені курячі потрухи


Курячі потрухи (шлунки, печінка, серця, крильця)
сметана
морква
цибулина

Потрухи промити, порізати. Обсмажити на вершковому маслі. Додати порізану цибулину, моркву. Залити гарячою водою і тушкувати до готовності. В кінці додати сметану, перець і сіль. Можна додавати і м'ясо птиці.
Подавати на стіл з вареною картоплею або пшеничною кашею.

Книга "Сучасна Українська кухня" (1979 г)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Ксенічка (22 лютого 2013 19:12)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 848
Дійсно смачненько буде з картопелькою..
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Універсальний подарунок
  Пише Натонька (Учора, 18:36)
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише Darka ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Балакуня ()
Полімерна глина
  Пише ОЛЕСЯ ()
Капкейки
  Пише Umari ()
Трошки мистецтва
  Пише Umari ()
Форми для пасок та ягнят
  Пише Umari ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише Umari ()
Страви з гарбуза.
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичні, дієтично-лікувальні страви
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 39
Гостей: 17
Користувачі: Widipaumesfut, aycywkljswq, awkxxftpnif, fxpzwfolmke, fwozzcgggns, wivyjqbhhm, kzuyvfsbhcx, cxkwvbtofby
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100