Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Національна кухня » Українська кухня » Тушені курячі потрухи
 

Тушені курячі потрухи

3 липня, 2008  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Національна кухня » Українська кухня
 

Тушені курячі потрухи


Курячі потрухи (шлунки, печінка, серця, крильця)
сметана
морква
цибулина

Потрухи промити, порізати. Обсмажити на вершковому маслі. Додати порізану цибулину, моркву. Залити гарячою водою і тушкувати до готовності. В кінці додати сметану, перець і сіль. Можна додавати і м'ясо птиці.
Подавати на стіл з вареною картоплею або пшеничною кашею.

Книга "Сучасна Українська кухня" (1979 г)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Ксенічка (22 лютого 2013 19:12)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Дійсно смачненько буде з картопелькою..
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька (Учора, 10:34)
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d ()
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише ОЛЕСЯ ()
Тулумби
  Пише Chernousalyona ()
Дитячі тортики -6
  Пише Лилия ()
Сало "Ніжне"
  Пише Kisame01 ()
Олaдки під шоколaдом
  Пише Yana Van ()
Наші рожеві мрії...
  Пише наталія3105 ()
Торт "Ейфорія"
  Пише kykysja41145 ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 41
Гостей: 30
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100