Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Національна кухня » Українська кухня » Тушені курячі потрухи
 

Тушені курячі потрухи

3 липня, 2008  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Національна кухня » Українська кухня
 

Тушені курячі потрухи


Курячі потрухи (шлунки, печінка, серця, крильця)
сметана
морква
цибулина

Потрухи промити, порізати. Обсмажити на вершковому маслі. Додати порізану цибулину, моркву. Залити гарячою водою і тушкувати до готовності. В кінці додати сметану, перець і сіль. Можна додавати і м'ясо птиці.
Подавати на стіл з вареною картоплею або пшеничною кашею.

Книга "Сучасна Українська кухня" (1979 г)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Ксенічка (22 лютого 2013 19:12)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 847
Дійсно смачненько буде з картопелькою..
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
"Гормон щастя" або життя без депресії.
  Пише Darka (Учора, 20:30)
Задумаймось...
  Пише Ксенічка (Учора, 12:23)
Заробіток в інтернеті
  Пише Barbara ()
Коментарі через фейсбук
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дитячі забави
  Пише ОЛЕСЯ ()
Секрети наших бабусь.... або як без хімії.
  Пише ОЛЕСЯ ()
Економимо сімейний бюджет
  Пише ОЛЕСЯ ()
Вірші про тата
  Пише ОЛЕСЯ ()
Безпека дитини в суспільстві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Як вберегти зуби здоровими
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 39
Гостей: 28
Користувачі: tiana, PahaMale, GopeKneeror, BlackK, kasiyanteare, Zorrostunc
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100