Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Національна кухня » Українська кухня » Тушені курячі потрухи
 

Тушені курячі потрухи

3 липня, 2008  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Національна кухня » Українська кухня
 

Тушені курячі потрухи


Курячі потрухи (шлунки, печінка, серця, крильця)
сметана
морква
цибулина

Потрухи промити, порізати. Обсмажити на вершковому маслі. Додати порізану цибулину, моркву. Залити гарячою водою і тушкувати до готовності. В кінці додати сметану, перець і сіль. Можна додавати і м'ясо птиці.
Подавати на стіл з вареною картоплею або пшеничною кашею.

Книга "Сучасна Українська кухня" (1979 г)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Ксенічка (22 лютого 2013 19:12)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Дійсно смачненько буде з картопелькою..
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 17
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100