1 кг курячих крилець
3 ст. л. майонезу
суміш трав для курки
2 ст. л. соєвого соусу
сіль, перець
олія
Для соусу:
2 ст. сметани
вершкове масло
1 цибулина
2 ст. л. кетчупа
2 зубчики часнику
петрушка
сіль, перець
Крильця помити, можна розрізати на дві частини. Посолити, поперчити, додати суміш трав, майонез, соєвий соус. Залишити на пів години.
Обсмажити у великій кількості рослинної олії (не пережарити)
На іншій сковорідці обсмажити подрібнену цибулину у вершковому маслі. Додати сметану, кетчуп, дрібно нарізаний часник і зелень петрушки, посолити, поперчити. Дати покипіти 5 хвилин, і залити цим соусом крильця. Хай постоять 5-10 хвилин і можна їсти.