Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Гарбузовий джем з апельсинами
 

Гарбузовий джем з апельсинами

24 жовтня, 2014  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Консервація
 

Гарбузовий  джем з апельсинами

3 кг очищеного гарбуза
2 кг цукру
2 апельсини

Гарбуз наарізати кубиками, засипати цукром й залишити на 15 хв, щоб пустив сік.
Потім поставити на маленький вогень. Тушити приблизно 3 год. постійно помішуючи.
Тим часом з апельсинів натерти цедру на дрібній тертці (потрібен тільки верхній помаранчевий шар). Білу шкірку зрізаємо ножем і викидаємо, щоб вона не гірчила в джемі. Очищений апельсин перетираємо в блендері на п'юре.
Через 3 години знімаємо наш гарбузовий сироп з вогню і перетираємо в блендері на п'юре. Виливаємо знову в каструлю, додаємо апельсинове п'юре і цедру , і ставимо на малий вогонь. Постійно помішуючи варити джем ще 1 год.
Готовий джем розлити в заздалегіть простерилізавані банки й закрити кришками.
Смачного.

Джерело: Власний рецепт

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (26 жовтня 2014 15:11)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Я люблю такий джем!!! amam
 



#2 написав: ОЛЕСЯ (18 серпня 2015 14:30)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397
Чудовий рецепт. Спасибі


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 24
Гостей: 22
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100