Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Гарбузовий джем з апельсинами
 

Гарбузовий джем з апельсинами

24 жовтня, 2014  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Консервація
 

Гарбузовий  джем з апельсинами

3 кг очищеного гарбуза
2 кг цукру
2 апельсини

Гарбуз наарізати кубиками, засипати цукром й залишити на 15 хв, щоб пустив сік.
Потім поставити на маленький вогень. Тушити приблизно 3 год. постійно помішуючи.
Тим часом з апельсинів натерти цедру на дрібній тертці (потрібен тільки верхній помаранчевий шар). Білу шкірку зрізаємо ножем і викидаємо, щоб вона не гірчила в джемі. Очищений апельсин перетираємо в блендері на п'юре.
Через 3 години знімаємо наш гарбузовий сироп з вогню і перетираємо в блендері на п'юре. Виливаємо знову в каструлю, додаємо апельсинове п'юре і цедру , і ставимо на малий вогонь. Постійно помішуючи варити джем ще 1 год.
Готовий джем розлити в заздалегіть простерилізавані банки й закрити кришками.
Смачного.

Джерело: Власний рецепт

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (26 жовтня 2014 15:11)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Я люблю такий джем!!! amam
 



#2 написав: ОЛЕСЯ (18 серпня 2015 14:30)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 396
Чудовий рецепт. Спасибі


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 33
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100