Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Перець для фарширування, маринований
 

Перець для фарширування, маринований

26 вересня, 2014  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Консервація
 

Перець для фарширування, маринований

на 3 літрову банку
1 ст. л. солі
1 ст. л. оцту
1 ст. л. цукру
2 лаврові листки
4 горошини чорного перцю
окріп

Перець помити,відрізати хвостики,вибрати серединки.
Щільно напхати (один в один) у банку,додавши прямо сюди у банкуи всі складники та залити окропом.
Стерилізувати 10 хвилин у кипячій воді.

Закрутити та перевернути верх дном і накрити теплою тканиною.

Використовувати для фарширування ,а також цей перчик підходить взимку для салатів.

Джерело: мамин записник

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Naty (8 листопада 2014 13:06)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
Дякую за рецепт! winked
Обов"язково спробую закрити такий перчик наступного року what
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише Cherevichok ()
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d ()
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 53
Гостей: 38
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100