Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Перець для фарширування, маринований
 

Перець для фарширування, маринований

26 вересня, 2014  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Консервація
 

Перець для фарширування, маринований

на 3 літрову банку
1 ст. л. солі
1 ст. л. оцту
1 ст. л. цукру
2 лаврові листки
4 горошини чорного перцю
окріп

Перець помити,відрізати хвостики,вибрати серединки.
Щільно напхати (один в один) у банку,додавши прямо сюди у банкуи всі складники та залити окропом.
Стерилізувати 10 хвилин у кипячій воді.

Закрутити та перевернути верх дном і накрити теплою тканиною.

Використовувати для фарширування ,а також цей перчик підходить взимку для салатів.

Джерело: мамин записник

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Naty (8 листопада 2014 13:06)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
Дякую за рецепт! winked
Обов"язково спробую закрити такий перчик наступного року what
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 9
Гостей: 5
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100